"Dynamite"la listeleri altüst eden BTS gelecek planlarını anlattı: Hedef Grammy

BTS üyeleri tarihi başarılarının ardından geleceğe dair hedeflerini ve planlarını açıkladı

Kısa süre önce BTS'nin Ariana Grande'yle yeni bir projede yer alacağı iddia edilmişti (Taeseong Kim)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS yeni şarkıları "Dynamite"la YouTube açılış rekorunu kırmalarının yanı sıra Billboard Hot 100 listesinin tepesine yerleşen ilk uluslararası grup olmayı da başardı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grubun üyeleri RM, Suga, Jin, Jimin, Jungkook, J-Hope ve V tarihi başarılarının ardından koşullar güvenli hale gelir gelmez büyük bir açık hava etkinliği planladıklarını ve yükseği hedeflediklerini söyledi. 

Metro'nun haberine göre Çarşamba düzenlenen basın toplantısında konuşan grubun lideri RM şu ifadeleri kullandı:

Herkesi bir araya getirmek için gerçekten büyük bir performans, bir festival düzenlemek istiyoruz. Bu fikir şu an gerçekçi değil, çok büyük bir rüya gibi geliyor.

Yeni bir albüm için hazırlanıyoruz ve yeni bir konser düzenleyeceğiz. İnternet üzerinde olup olmamasından bağımsız olarak, ki muhtemelen internet üzerinde olacak, yeni bir konser düzenleyeceğiz.

RM gülümseyerek şunları ekledi:

BTS yapabildiğinin en iyisini yapacak. Elimizden geldiğince BTS olacağız.

Grubun bir diğer üyesi Suga ise bir sonraki hedeflerinin Grammy Ödülleri olduğunu söyledi. BTS bu yılki ödül töreninde rapçi Lil Nas X’le beraber sahne almıştı. Suga şu ifadeleri kullandı:

Grammy Ödülleri törenindeki performansımızdan bahsetmeliyim. Bir işbirliğiyle performansımızı sergilemiştik ama sadece BTS olarak sahneye çıkmak ve ödül kazanmak istiyorum. Fakat pek çok insandan ciddi bir yardıma ihtiyaç duyuyoruz bu yüzden şimdilik sadece törende sahne alıyoruz.

Jimin ise şunları söyledi:

Bu sefer şarkımızı gerçekten sevdik ama bundan bir sonraki şarkımızı da seviyoruz. Onu dört gözle beklediğinizi umuyoruz.

Suga ve Jungkook, Billboard listesinde birinci sırada yer aldıkları haberini öğrendiklerinde inanamadıklarını belirtiyor. Jungkook, “Baktığımız internet sitesinin gerçek olup olmadığından emin değildi” dedi. 

 

 

J-Hope ise elde ettikleri başarıya dair şunları dile getirdi:

Grubun tüm üyeleri benim için gerçekten değerli, hayatımın ve varlığımın nedeni oldular.

V ise duygularını şöyle paylaştı:

Yaşadığımız tüm zorlukların hepsi hoş ve tatlı anılar ve bu şu andaki mutluluğumu gerçekten artırıyor. Ödül ya da sertifika almışım gibi hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor.

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU