The Big Bang Theory'nin Sheldon'ı geri dönebileceğine dair sinyal verdi: "Asla, asla deme"

The Big Bang Theory, Sheldon karakterini canlandıran Jim Parsons'ın ayrıldığını duyurmasının ardından geçen yıl 12 sezon sonra sona ermişti

Parsons'ın Netflix'te yayımlanacak filminin ilk görüntüleri kısa süre önce yayımlanmıştı (CBS)

The Big Bang Theory’nin sevilen karakteri Sheldon Cooper’ı canlandıran Jim Parsons, diziye dair yeni açıklamalarda bulundu.

CBS’te yayımlanan başarılı dizinin hayranları Parsons’ın son kez diğer oyuncularla bir araya gelmek isteyip istemediğini merak ediyordu. Oyuncunun verdiği röportajdaki şaşırtıcı ifadeler hayranları heyecanlandırabilir gibi görünüyor. 

Sheldon Cooper karakteri dizinin yayımlanmaya başladığı andan itibaren televizyon dünyasının en çok tanınan simalarından biri haline gelmişti. Sevilen dizi her geçen yıl biraz daha rağbet görür hale geldi ve Sheldon rolündeki performansı Parsons’a birden fazla Emmy Ödülü kazandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin 12. sezonunun başında Parsons’ın ayrılacağı açıklanmıştı. Her ne kadar dizinin yaratıcısı Chuck Lorre ve senaryo ekibinin iki sezon daha çekme planının olduğu bilinse de Parsons’ın ayrılacağı haberi planları suya düşürmüştü.

Şaşırtıcı haberin gölgesinde dizinin finali yaklaşık 20 milyon kişi tarafından izlenmişti. Parsons kararının ardında kişisel gerekçeler olduğunu ve başka roller canlandırmanın zamanının geldiğini hissettiğini belirtmişti. 

Ancak Parsons görünüşe göre diziye dönme ihtimalini tamamen kapı dışarı etmiş değil. Oyuncu sevilen dizinin öncesini konu alan Young Sheldon dizisinin halihazırda seslendirmesini yapıyor. 

Express'in haberine göre Doctor Who dizisinin yıldızı David Tennant’ın podcast’ine katılan Parsons, “Son sözleşmemiz son iki yıl içindi ancak imzaladığımızda kimse bunun ne anlama geldiğini bilmiyordu. Sözleşmeyi imzaladığımda bunun benim için gerçekleşeceğine dair kalbimde bir tür şüphe vardı” ifadelerini kullandı.

Oyuncu ayrıca merak uyandıran şu ifadeyi ekledi:

Asla, asla demeyin, kim bilir?

Koronavirüs pandemisi esnasında yapım aşamasındaki film ve diziler açısından dahi çok fazla belirsizlik söz konusuyken The Big Bang Theory’e dair yakın gelecekte neler olabileceği hakkında kesin bilgiler mevcut değil. Ancak sevilen oyuncunun açıklaması ileride bunun mümkün olabileceğine işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU