Ryan Reynolds, Martin Scorsese'nin "Marvel filmleri sinema değil" eleştirisini Deadpool şakasıyla destekledi

Reynolds, ünlü yönetmenin geçen seneki eleştirisini farklı bir açıdan yorumladı

Scorsese geçen yıl yaptığı eleştiriyle sosyal medyada büyük bir tartışma başlatmıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Ryan Reynolds, Marvel Sinematik Evreni’nin kötüye gittiğini çünkü evrende Deadpool’un olmadığını söyleyerek esprili biçimde ünlü yönetmen Martin Scorsese’nin eleştirisini akıllara getirdi.

Disney’in Fox’un televizyon ve film varlıklarını satın almasından bu yana bir yıldan biraz fazla zaman geçti, bu da Marvel Studios’un X-Men, Fantastik Dörtlü ve diğer birkaç karakterin haklarını geri kazanmasıyla sonuçlandı. Bunların arasında aktörün canlandırdığı Deadpool karakteri de yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige ve ekibi yeni karakterleri ve oyuncuları yerleşik evrene nasıl dahil edeceklerine dair sessizliklerini koruyor. 

Marvel Sinematik Evreni’nin hayranları bununla alakalı yeni bir güncelleme yapılmasını bekliyor. 

Feige, Marvel Studios’un yeni karakterlerine dair yaptığı açıklamada herhangi bir X-Men filmini dahil etmeye dair planları olmadığını açıklamıştı. 

Öte yandan EW’ye verdiği röportajda Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola’nın Marvel Sinematik Evreni’ne dair eleştirilerine atıfta bulunan Ryan Reynolds, “Marvel filmlerinin endişe verici biçimde Deadpool eksikliğinden mustarip olduğuna dair Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola'yla hemfikirim” dedi. 

 

 

Scorsese geçen yıl yaptığı eleştiride Marvel filmlerinin “sinema olmadığını” söylemişti. Yönetmenin fikirlerini paylaşan başka figürlerin de ortaya çıkmasıyla Hollywood’da bu başlık bir tartışma konusu haline gelmişti. Evrenin hayranlarıysa sosyal medyada yönetmenin düşüncelerinin değerli olup olmadığını kendi aralarında tartışmıştı.

Baba (The Godfather) filmlerinin yönetmeni Francis Ford Coppola’nın Scorsese’ye katıldığını açıklaması tartışmayı alevlendirmişti. Pek çok kişi tartışmaya dair katıldığını ya da katılmadığını açıklasa da Reynolds düşüncelerini espritüel biçimde belirtti. 

Screen Rant'in haberine göre her ne kadar Deadpool’un evrende yer alıp almayacağı ya da bunun ne zaman gerçekleşeceğine dair bilgi bulunmasa da Reynolds’un açıklamaları oyuncunun yapım şirketiyle bir düzeyde konuştuğuna ya da karakterinin evrende yer almasını istediğine işaret ediyor. 

Marvel planlanlarında bazı değişiklikler yapması olası görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU