BTS, MTV Video Müzik Ödülleri'ne hem aldığı ödüllerle hem de performansıyla damga vurdu

BTS’nin kısa süre önce yayımladığı Dynamite şarkısıyla sergilediği performansı MTV Video Müzik Ödülleri’ne damgasını vurdu

Kısa süre önce grubun Ariana Grande'yle ortak bir yapıma imza atacağı iddia edilmişti (AFP)

MTV Video Müzik Ödülleri’nin bu yıl düzenlenen törenine dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS damgasını vurdu. BTS Pazar gerçekleştirilen törende kısa süre önce yayımladıkları "Dynamite" şarkısıyla hayranlarının beğenisini topladı. 

People'ın haberine göre grubun üyeleri Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook video klibin 21 Ağustos’ta yayımlanmasından bu yana ilk kez hayranlarının karşısına çıkıyor.

Sevilen grup ödül törenindeki klasik tarzdaki giyimleriyle New York şehrinin silüeti önünde dans etti. BTS, 2020 MTV Video Müzik Ödülleri’nde ON şarkısıyla en iyi pop şarkısı ve en iyi K-Pop şarkısı ödüllerini kazanmayı başardı. Grup ayrıca en iyi grup ve kareografi ödüllerini de kazandı. 

 

 

Dynamite’in YouTube’da yayınlanmasıyla BTS en iyi açılış rekorunu kırmıştı. Video klip yayımlanır yayımlanmaz geniş bir dinleyici kitlesiyle buluşmuştu. Sadece yarım saat için 12 milyon izleyiciyle buluşan Dynamite dinleyenlerden ve eleştirmenlerden de olumlu yorumlar almıştı. 

 

 

Apple Music’ten Zane Lowe’a konuşan RM, “Zor zamanlardan geçiyoruz, bu yüzden bu şarkı üzerinde çalışırken daha çok eğlenmeye çalıştık. Bu şarkıyı dinleyicilere enerji verme umuduyla yaptık. Şarkının harika olmasından memnunuz ve pek çok hayranımızın şarkıya koymaya çalıştığımız pozitif enerjiyi almak için onu dinleyeceğini umuyoruz” dedi. 

 

 

Map of the Soul: 7 albümüyle listeleri alt üst eden BTS’nin 24 Eylül’de kendilerini konu alacak Break the Silence: The Movie isimli belgeselle yeniden hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU