Aşk ve nefret: Angelina Jolie, olaylı boşanma sürecine rağmen Brad Pitt'i "bırakamıyor"

Angelina Jolie’nin çelişkili duyguları nedeniyle Brad Pitt'ten ayrılmak istemediği aktarıldı

Jolie, Pitt'le arasındaki davaya bakan yargıçtan da şikayetçi olmuştu (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma sürecine dair ortaya çıkan yeni detaylar çiftin çalkantılı ilişkisini gözler önüne seriyor. 

Çiftin 12 yıllık inişli çıkışlı ilişkisi göz önüne alındığında, çocuklarının velayetine ilişkin mücadelede de olaysız bir süreç yaşamamaları ikiliyi uzun süredir takip edenler açısından şaşırtıcı görünmüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bay ve Bayan Smith (Mr. and Mrs. Smith) filminde birbirlerine aşık olan Jolie ve Pitt tutkulu ve hızla gelişen ilişkileriyle gündeme gelmişti. Pitt o sırada Jennifer Aniston’dan ayrılmış ve Jolie’nin oğlu Maddox’u evlat edinmişti. 

Öte yandan sık sık sorunlar yaşayan çiftin ilişkisini uzun süre ayakta tutan şeyin birbirlerine karşı duydukları fiziksel çekim olduğu aktarılmıştı. Bu açıdan çiftin arkadaşlarından birine göre Jolie, kendisine Pitt’le olduğundan daha iyi birini bulamayacağına dair endişe duyuyor. 

Mirror'ın haberine göre Hollywood Life’a konuşan kaynak, “Her ne kadar Brad onun düşünmek isteyeceği son şey olsa da, mesele seks hayatı olunca elinden bir şey gelmiyor çünkü Brad onun için her şeydi” ifadelerini kullandı. 

Mesele yalnızca fiziksel çekimlerinin çok kuvvetli olması değil, aynı zamanda ruhsal bir bağları vardı.

Ancak birbirleriyle pek çok açıdan ne kadar uyumlu olurlarsa olsunlar çiftin yaşadığı ciddi tartışmalar da gündeme yansımıştı. 2014’te Sidney’de bir otel balkonunda yaşadıkları gerginlik medyaya yansımıştı. 

2016’dan bu yana süren davada Jolie, Pitt’in çocuklarına yeteri kadar babalık yapmadığını ve maddi destekte bulunmadığını öne sürmüştü. Pitt ise Jolie’nin iddialarını yalanlamıştı.

Bununla birlikte Pitt’in eski sevgilisi Jennifer Aniston’la bu süreçte fazlasıyla yakınlaştığı da belirtildi. Eski çiftin arkadaşlıklarının yeniden canlandığı ve birbirlerine destek oldukları belirtildi. Kısa süre önce Aniston, Pitt’in çocukları Shiloh, Knox ve Vivienne’in doğum günü kutlamasına katılmıştı.

Aniston, Pitt ve Jolie’nin boşanma serüveni başladığında Pitt’i arayarak ona destek olarak bir dizi tavsiyede bulunmuştu. 

Closer’a konuşan bir kaynak, “Brad, Jen’den haber alacağından emin değildi, bu yüzden aradığında gerçekten çok etkilendi. Onu çoğundan daha iyi tanıyor” demişti.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU