Christian Bale'in tavsiyesi sayesinde Robert Pattinson Batman kostümüyle tuvaletini yapabiliyor

Bale daha evvel Pattinson'dan önce Batman rolünü canlandıran Ben Affleck'e tuvaletle ilgili tavsiyeler vermişti

The Batman'deki Robert Pattinson ve Kara Şövalye Yükseliyor'daki (The Dark Knight Rises) Christian Bale (Warner Bros)

Robert Pattinson'un giydiği Batman kostümü Christian Bale'in müdahalesi sayesinde aktörün kolaylıkla tuvalete gitmesine izin veriyor.

Matt Reeves'in DC çizgi romanından yeniden uyarladığı ve gelecek yıl vizyona girecek The Batman filminde Pelerinli Süvari'yi Pattinson canlandırıyor. Mart ayında koronavirüs nedeniyle askıya alınan filmin yapımı yakın zamanda tekrar başlayacak.

Cumartesi (22 Ağustos) DC FanDome sanal etkinliğinde yer alan Reeves, Pattinson ve Bale'in çekimlerden önce konuştuğunu, Bale'in Pattinson'a Batman'la ilgili bir tane tavsiye verdiğini açıkladı.

Reeves şunları söyledi:

Rob'la Christian Bale'in (hakkında) konuştuğu en mühim şeylerden biri 'Kendini rahatlatabileceğinden mutlaka emin ol' oldu, bu aslında (kostümü) dahil etmeye dair önemli noktalardan biriydi.

Eh elbette, onu giyebilmesi gerekiyor. Aynı zamanda insan olarak yaşayabilmesi gerekiyor.

Bale kendisinden sonra Batman karakterini canlandıran oyunculara tuvaletle alakalı konularda tavsiye verme konusunda tecrübeli, daha önce Ben Affleck'e Batman kostümünün idrarını yapmasına imkan vermesini sağlamasını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Affleck'in Batman ve Süpermen: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filminde Batman rolünü almasından kısa bir süre sonra Bale 2014'te yaptığı açıklamada, “Ona söylediğim tek şey, kimsenin yardımına gerek kalmadan çişini yapabilmesini sağlamak. Bunu yapmak için birinin kostümden çıkmana yardım etmesinin gerekmesi biraz utandırıcı, en azından benim yaşadıklarım öyleydi. Ona esas tavsiyem buydu" ifadelerini kullanmıştı.

The Batman'de Bruce Wayne'in Bulmacacı (The Riddler, Paul Dano), Kedi Kadın (Catwoman, Zoe Kravitz) ve Penguen (Penguin, Colin Farrell) gibi bir dizi kötü karakterle karşı karşıya geldiği görülüyor.

DC FanDome'da yayımlanan filmin kısa tanıtım videosuna istinaden Farrell'in performansı büyük övgü aldı. Bir hayran bunun"şimdiye kadar gördüğü makyajla dönüşümlerin en iyilerinden biri" olduğunu söyledi.

The Batman'in halihazırda 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU