Orlando Bloom merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisiyle ilgili konuştu: “Bu yeniden çevrim değil”

Bloom ayrıca, Legolas’ı yeniden canlandırmasının pek mümkün olmadığını söyledi

Orlando Bloom, J. R. R. Tolkien'in yazdığı, aynı ismi taşıyan roman serisinin sinema uyarlamasında Legolas'ı canlandırmıştı (MDb)

Orlando Bloom merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Bloom söz konusu projenin, film üçlemesinin “yeniden çevrimi olmadığını” söyledi.

Beyazperdeye uyarlanan fantastik üçlemede Legolas karakterini canlandıran aktör, kısa süre önce verdiği bir röportajda dizinin yapımcılarından biriyle konuşma şansı yakaladığını ifade etti.

NME’nin haberine göre aktör, “Ona ilk etapta birkaç sorum vardı… Sonra ‘Artık tamam’ dedim” diye konuştu. 

Bunun yeniden çevrim olmadığı açıktı. Yüzük Kardeşliği’ne (The Fellowship) ya da herhangi birine dayanmıyordu. Bu açıdan bakıldığında gerçekten çok ilginç olabileceğini düşünüyorum.

43 yaşındaki aktör, Peter Jackson’la yaşadığı bir anıyı şöyle aktardı:

Birgün setteyken Peter Jackson, ‘Bu filmi yeniden çevirdikleri günü hayal edebiliyor musun?’ diye sordu. Ben de şaşkın görünüyordum. Ve 20 yıl sonra işte buradayız. Ama bu dizi yeniden çevrim değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bloom ayrıca, Legolas’ı yeniden canlandırmasının pek mümkün olmadığını söyledi ve “Gelecek proje farklı ve bence bu iyi bir şey” diye ekledi.

Kurgusal evrenin İkinci Çağı’nı konu alması beklenen Amazon dizisi için yapım çalışmaları bu yıl başlarında başlamıştı. Ancak çalışmalar koronavirüs krizi nedeniyle Mart’ta askıya alınmıştı. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU