Kendall Jenner bir NBA yıldızıyla daha mı sevgili oldu: Bu sefer de Devin Booker'la görüntülendi

Jenner ve Booker, Instagram’daki mesajlaşmalarıyla da dikkatleri üzerlerine çekmişti

Jenner daha önce Ben Simmons gibi başka NBA yıldızlarıyla da görüntülenmişti (Fotoğraflar: AP)

ABD’li ünlü model Kendall Jenner ve NBA takımlarından Phoenix Suns’ın yıldızı Devin Booker, birlikte daha fazla vakit geçirmeye başladı.

Cumartesi günü 24 yaşındaki model ve 23 yaşındaki basketbol oyuncusu Kaliforniya eyaletinin Malibu kentindeki ünlü restoran Nobu’da yemek yerken görüntülendi. İkiliye daha sonra Kendall Jenner’ın kardeşi Kylie Jenner da katıldı.

People'ın haberine göre Jenner’ın beyaz bir elbise giydiği görülürken Booker spor bir giyim tercih etmişti. 

 

 

Phoenix Suns takımının yıldız oyuncusu NBA’in Florida eyaletinin Orlando kentinde düzenlenen maçlarda göz dolduran performansının ardından Kaliforniya’ya döndü. Suns her ne kadar son düzlükte takdir toplayan bir performans gösterse de playoff yarışından elenmişti. 

İkili birlikte görüntülenmelerinden önce Instagram’daki mesajlaşmalarıyla dikkat çekmişti. Keeping Up with the Kardashians reality show’unda yer alan Jenner, Instagram paylaştığı videosuna çilek emojisi eklemişti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kendall (@kendalljenner)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Booker paylaşıma “Çilekleri severim” diye yanıt yazmıştı. Booker’ın cevabının ardından Jenner, 4 çilek emojisiyle karşılık vermişti. 

 

instagram.jpg
İkilinin mesajları dikkat çekmişti (Instagram/Kendall Jenner)

 

İkilinin birlikte görüntülenmeden önce Instagram’da yaptığı paylaşımlar hayranlarının Jenner ve Booker’ın muhtemel bir ilişkiye yelken açtıklarına dair tartışmalara neden olmuştu.

Mayıs’ta Jenner Los Angeles’taki Van Nuys Havaalanı yakınlarında Booker ile birlikte görülmüştü. Bunun yanı sıra ikili Nisan’da Los Angeles’tan Arizona’ya yolculuk yaparken görüntülenmişti. 

Öte yandan People’a konuşan bir kaynak ikilinin henüz çift olmadıklarını söyledi. Kaynak şu ifadeleri kullandı:

Kendall ve Devin’in çok fazla ortak arkadaşı var. Şimdilik sadece arkadaşlar ama Kendall’ı asla bilemezsiniz.

İkiliye dair söylentilerin ortaya çıkmasıyla sosyal medya tartışmaları alevlenmişti. Jenner en son NBA takımlarından Philadelphia 76ers’ın yıldız oyuncusu Ben Simmons ile anılıyordu.

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU