The Walking Dead’in yapımcısı 10. sezonun finalinde hangi karakterlerin öleceğine dair ipuçları verdi

Koronavirüs pandemisi nedeniyle sezon finali ertelenen ünlü dizi The Walking Dead’in yapımcısı diziye dair ipuçları verdi

Dizinin 11. sezonunda da Maggie ve Negan arasında ilginç bir gerilimin yaşanacağı aktarılmıştı (AMC)

The Walking Dead dizisinin yapımcılarından Scott Gimple, dizinin merakla beklenen 10. sezonunun finalinde hangi karakterlerin ölecebileceğine dair ipuçları verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen ve Ekim’de yayımlanması planlanan bölümde hastanenin etrafını çevreleyen Beta ve sürüsünün hayatta kalanlarla nasıl karşı karşıya geleceği ele alınacak. 

NME’nin haberine göre Comic-Con@Home etkinliğinde konuşan Gimple, Judith ve RJ’ye kim göz kulak olacaksa dikkatli olması gerektiğini söyledi. Gimple bu iki karakteri korumaya çalışanların kurban düşebileceğini ima etti.

Judith’in ailesinin ve onu koruyanların geçmişine bakarsanız, tehlikede olduklarını görürsünüz. Judith kendisine ve RJ’e göz kulak olma konusunda iyi iş çıkarıyor.

Judith ile bu pozisyona giren herkes kendini kaybediyor ve zor duruma düşüyor. Sadece RJ ve Judith’e dair onlara göz kulak kişiler kadar endişe duymuyorum.

Beklenen bölümün fragmanında Peder Gabriel, Judith ile birlikte görünüyordu. Acaba Peder Gabriel için bu tehlike çanlarının çaldığı anlamına mı geliyor? 

 

 
Kısa süre önce The Walking Dead evreninde geçecek bir diğer dizi olan World Beyond için de geri sayımın başladığı doğrulanmıştı. The Walking Dead: World Beyond’da zombilere tedavi arayacak bir karakterin yer alacağı ifade edilmişti. World Beyond’un da Ekim’de başlaması planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU