Angelina Jolie, Brad Pitt'le boşanma davalarına bakan yargıçtan şikayetçi oldu

Çift ilk kez 2016'da boşanma davası açmıştı

Angelina Jolie, Pitt'ten boşanma kararını çocuklarının iyiliği için aldığını söylemişti (AFP)

Angelina Jolie, Brad Pitt'le boşanma davasına bakan özel yargıçla eski eşinin avukatı arasında bir iş ilişkisi olduğu iddiasıyla yargıcın görevden alınmasını istedi. 

Pazartesi günü (10 Ağustos) Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne sunulan dosyada Jolie ilk kez 2016 yılında açtığı boşanma davasından 4 yıl sonra Yargıç John W. Ouderkirk'in davadan alınmasını talep etti. 

Oyuncu, Ouderkirk'in, Pitt'in birden çok davada aktörle birlikte çalışan avukatı Anne C. Kiley'le “hâlâ devam eden ve tekrarlayan mevcut müşteri ilişkisine işaret eden davaları bildirmediğini" iddia ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Belgede ayrıca Kiley'in,"Yargıç Ouderkirk'in finansal çıkarlarını, kamuoyunda gündeme gelen bir davadaki görevinin (ve ücret alma imkanının devamlılığının) uzatılması yönünde, karşı tarafın tüm muhalefetine rağmen, aktif şekilde savunduğu" ifade ediliyor.

The Independent yorum almak için hem Ouderkirk hem de Kiley'le iletişime geçti.

Tarafsızlık söz konusu olduğunda özel yargıçların da diğer yargıçlarla aynı kurallara bağlı olması gerektiğini savunan belgede, şu ifadeler bulunuyor:

Yargıç Ouderkirk'ün gerçekten de taraflı olup olmadığının önemi yok... Müvekkilimin istediği tek şey iki tarafa da özel muamele yapılmayan ve gerçeklere dayanan adil bir yargılama.

Jolie ve Pitt 14 sene boyunca birlikteydi ve Malefiz'de (Maleficent) başrol oynayan Jolie'nin boşanma davası açtığı 2016'ya kadar bunun 2 senesini evli geçirdi.

Çiftin 6 çocuğu var. 

 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU