Charlize Theron, Captain Marvel olsa nasıl görünürdü?

Digitalcloub adlı bir Instagram kullanıcısı, “İşte hak ettiğimiz Captain Marvel!” diye yazdı

Ünlü oyuncu, son olarak, Netflix rekorlarını altüst eden The Old Guard'la izleyici karşısına çıkmıştı (AFP)

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanı Captain Marvel’ı Amerikalı aktris Brie Larson canlandırıyor. Larson ilk olarak Şubat 2019 tarihli Captain Marvel filminde rol almış, bundan bir ay sonra da Avengers: Endgame’le izleyici karşısına çıkmıştı. Oyuncunun her iki filmdeki performansı da övgüyle karşılandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan, görünüşe göre Marvel hayranları rolü başka bir yetenekli oyuncuya yakıştıramadan duramıyor. Hayranlardan biri, Charlize Theron’u Captain Marvel olarak resmetti.

Bosslogic isimli bir Instagram kullanıcısı, Theron’un iki versiyonunu çizdi. Ünlü oyuncu çizimlerin birinde güçlerini aktifleştiren, diğerinde ise aktifleştirmeyen Captain Marvel olarak görülüyor.

Theron’un en azından kısa süre için Marvel kahramanı olarak ekran karşısına çıkması pek de olası değil. Ancak kullanıcılara göre oyuncu rol için gayet uygun.

Digitalcloub adlı bir kullanıcı, “İşte hak ettiğimiz Captain Marvel!” yazarken, bazı kullanıcılar da Theron’un bu rolde Larson’dan daha iyi iş çıkaracağını iddia etti.

 


45 yaşındaki Theron, 2015 yapımı kıyamet sonrası filmi Mad Max: Fury Road’daki Furiosa karakteriyle adından söz ettirmişti.

Ünlü Hollywood yıldızı, geçen ay yaptığı açıklamada karakterin büyük ölçüde Yaratık (Alien) serisindeki Ellen Ripley’den etkilendiğini söylemişti.

Comic Con@Home etkinliğinde kariyerine dair konuşan Charlize Theron, Ripley’in oyunculuk perspektifini değiştirdiğini ifade etmişti:

Sigourney Weaver’ı Ripley’i canlandırırken izlediğim ilk seferde benim için her şeyi değiştirdi.

Tıpkı olanakların sonsuz olduğu, yeni bir dünyanın kapılarının açılması gibiydi. Karakterine kazandırdığı zekayla tamamen revaçtaydı, rolü üstlendi.

Fakat zorlama değildi, sadece onu canlandırmadı, yaşadı da. Ve Furiosa da ilk kez bana karakter gerçekmiş gibi hissettirmişti.


Independent Türkçe, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU