Mariah Carey'nin kız kardeşi, annesini dava etti: "Satanist ayinlerde cinsel istismara uğradım"

Alison Carey istismarın "gece yarısı yapılan ve kurban ritüellerini de içeren satanist ayin buluşmalarında" gerçekleştiğini söyledi

Mariah Carey, Tyler Perry'nin A Fall From Grace filminin galasında, 13 Ocak 2020 (AFP)

Bir mahkeme dosyasına göre, Mariah Carey'nin kız kardeşi annelerini, yabancıların henüz çocukken ona cinsel istismarda bulunmasına izin vermek ve onu satanist ritüellere dahil etmekle suçluyor.

Fox News'e göre Alison Carey, 83 yaşındaki annesi Patricia Carey'e yönelik suçlamaları şubatta New York Yüksek Mahkemesi'nde kaydedilen celple yaptı. 

Mahkeme belgelerinde 57 yaşındaki Carey, kendisi 10 yaşındayken annesinin, erkeklerin onunla cinsel ilişkiye girmesine izin verdiğini iddia ediyor. Bunun yanında annenin "yetişkinler ve çocuklarla cinsel ilişkiye giren diğer insanlara Carey'nin tanıklık etmesini sağladığı" da ileri sürülüyor.

Davaya göre cinsel istismar "gece yarısı yapılan ve kurban ritüellerini de içeren satanist ayin buluşmaları" sırasında gerçekleşti.

Yayın kuruluşuna göre celpte şu ifadeler yer alıyor:

Yukarıdakilerin bir sonucu olarak müştekide travma sonrası stres bozukluğu, anksiyete ve major depresyon teşhis edildi. Bu durumlar müştekiyi korkunç anılarını bastırmak için yasal ve yasadışı uyuşturucuları kötüye kullanmaya itti ve kapsamlı profesyonel danışmanlık almasını gerektirdi.

New York, Ulster County'de kayda geçen belgelerde Alison'ın şimdi "muazzam psikolojik ve fiziksel hasara, zihinsel acı ve ıstıraba ek olarak kasten maruz bırakıldığı duygusal hasar için tazminat ödenmesini talep etiği" bildiriliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'e göre 2016'da fuhuş iddiasıyla gözaltına alınan Alison, davada kendi savunmasını üstleniyor. Yayın kuruluşu aynı zamanda eski opera şarkıcısı annesinin mahkeme celbine yanıt vermediğini bildiriyor.

Ünlü kız kardeşinden uzaklaştığı bildirilen Alison, 2018'de The Sun'a verdiği röportajda bir aile üyesinin onu sabahın erken saatlerinde “ritüellere” götürdüğünü iddia etmişti.

Alison, o dönemde, "Törenler veya ritüeller her zaman sabah iki ve 4 arasında yapılırdı ve hatırlayabildiğim kadarıyla her hafta değildi, sadece belirli tarihlerdeydi" demiş ve "herkes siyah başlıklı uzun cüppeler giyerdi" diye eklemişti.

The Independent yorum almak için Patricia Carey'e ulaşamadı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU