Charlize Theron'dan "Sana sevgili lazım" diyen çocuğuna yanıt: Benim ilişkim kendimle

“Küçük çocuğum ‘Sana bir sevgili lazım’ dedi. Ben de ‘Aslında değil, şu anda kendimi çok iyi hissediyorum’ dedim”

Ünlü oyuncu Mad Max: Fury Road galasında, 2015 (Reuters)

Kısa süre önce Diane von Furstenberg'in podcast yayınında konuşan Charlize Theron, anneliği ve çocuklarını büyütme sürecini anlattı.

Oscar ödülllü oyuncu, 8 yaşından beri anne olmak istediğini vurguladı. İki çocuk evlat edinen 44 yaşındaki Theron, 8 yaşındaki jackson ve 5 yaşındaki August’un annesi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Henüz çocukken annesine bir mektup yazdığını ve ona bir kardeş evlat edinmelerini istediğini belirten Theron, “Anne olmak benim için en önemli şeylerden biriydi” diye konuştu.

10 Temmuz’da yayımlanan ve Netflix rekorlarını altüst eden The Old Guard’ın yapımcılığını ve başrolünü üstlenen Theron, çocuklarını toplumun dayattığı standartlara göre büyütmediğini ifade etti.

Son zamanlarda çocuklarından biriyle aralarında geçen, konuyla ilgili bir konuşmayı hatırlayan oyuncu, o anları şöyle aktardı:

Küçük çocuğum ‘Sana bir sevgili lazım’ dedi. Ben de ‘Aslında değil, şu anda kendimi çok iyi hissediyorum’ dedim. ‘Ama biliyorsun bir erkek arkadaş gerek, bir ilişki gerek’ diye cevap verdi.

Theron bunun ardından, “Bir ilişkim var, şu anda kendimle bir ilişkim var” dediğini aktardı. Aktrise göre bu cevap, çocuğunun “bunu hiç düşünmemiş gibi bakmasına” neden oldu.

Toplumda ilişkisi olmayan kadınların “başarısız” gibi algılandığını ifade eden oyuncu, bu kadınlara yönelik algıyı şöyle özetledi:

İlişkileri yoksa bu onların başarısızlığı ya da hatasıymış gibi düşünülüyor. Sanki şöyle diyorlar: ‘Çok zor bir kadın olmalı çünkü hiçbir erkek ona yaklaşmak istemiyor.’

Umarım kendileriyle ilişki içinde olmanın utanç verici bir şey olmadığını fark etmiş bir genç kız nesli yetiştiriyoruzdur.

 

Independent Türkçe, GMA

DAHA FAZLA HABER OKU