Benedict Cumberbatch'in, Doktor Strange kostümüyle çizgi roman dükkanına girdiği görüntüler yayımlandı

Ünlü oyuncu dükkana girdiğinde müşteriler ve işletmenin sahibi büyük şaşkınlık yaşıyor

Doktor Strange’in yönetmeni Scott Derrickson, Benedict Cumberbatch’in karakterinin kostümleriyle çizgi roman dükkanına girdiği anların görüntülerini paylaştı.

Screen Rant'in haberine göre Britanyalı ünlü oyuncu, Doktor Strange’in çekimlerine kısa süreliğine ara verildiği sırada çizgi roman dükkanına girerken görülüyor. 

Scott Derrickson’ın yönetmenliğinde Marvel Evreni’ne dahil olan Doktor Strange’in vizyona girmesinden bu yana neredeyse 4 sene geçti. Karakter o günden bu yana Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame gibi filmlerde yer aldı. 

Bununla birlikte Mart 2022’de vizyona girmesi beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness, sevilen karakterin başından geçen yeni maceraları konu alacak. 

Marvel hayranları yeni yapımları merakla beklerken, Scott Derrickson 2016’da Doktor Strange çekimlerini gerçekleştirirken kamera arkasında kayda aldığı eğlenceli görüntüleri Twitter hesabından paylaştı. 

 

 

Cumberbatch videoda kostümleri üzerindeyken çizgi roman dükkanına girerken görülüyor. Oyuncu dükkana girdiğinde çizgi romanları inceleyen müşterilere ve dükkanın sahibine beklenmedik bir sürpriz yapıyor. 

Her ne kadar görüntüler yıllar önce çekilmiş olsa da video sosyal medyada hızla yayıldı. Cumberbatch de daha önce filmin çekimleri sırasında yaşananlar sorulduğunda bu deneyimi anımsadığını belirtmişti. Oyuncu dükkana girdiği anda içeridekilerin şaşkına uğramış surat ifadelerinin bu anı unutulmaz kıldığını söylemişti. 

Daha önce bahsi geçmiş olsa da bu videonun ilk kez yayımlanışı. Derrickson’ın videosu hayranlara çekimlerin gerçekleştirildiği atmosfere dair ipuçları da veriyor. 

Öte yandan ikili Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta bir araya gelemeyecek. Derrickson estetik farklılıklardan ötürü projeden ayrıldığını açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU