30 yıl müridi olduğu Scientology'den ayrılan aktris Leah Remini: “Tom Cruise iyi bir adam değil”

Oyuncu, Cruise’la ilgili, “Eylemlerine bakarsanız, tutarlı biri olmadığını görürsünüz” diye konuştu

Görevimiz Tehlikesi serisinin ikinci filminde başrolü Tom Cruise'la paylaşan Thandie Newton, aktörle çalışmanın "kabus" olduğunu söylemişti (Paramount Pictures)

Ünlü üyeleriyle tanınan Scientology tarikatından 2013’te ayrılan Leah Remini, Görevimiz Tehlike 2’nin (Mission: Impossible 2) çekimleri sırasında Tom Cruse’dan korktuğunu söyleyen oyuncu Thandie Newton’a övgüler yağdırdı.

30 yıl sonra terk ettiği tarikata karşı kampanya yürüten TV yıldızı Remini, “Newton’ın yaptığı büyük cesaret gerektiriyor. Diğerleri de onun gibi konuşursa, konuşacak cesareti gösterirse, o zaman yol alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Komedi dizisi The King of Queens’teki performansıyla tanınan Remini sözlerini şöyle sürdürdü:

Tom, bu ‘iyi adam’ rolünü uzun süredir oynuyor. Çünkü Scientology politikasının istediği şey bu: Dünya çapında iyi bir imaj yaratmak ve ‘iyi davranışların’ duyulmasını sağlamak. Ama aslında eylemlerine bakarsanız, tutarlı biri olmadığını görürsünüz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Remini ayrıca, 58 yaşındaki Cruise'un neden tarikatın “poster çocuğu” olduğunu sorduğunda başının belaya girdiğini iddia etti.

Oyuncu, “Böyle davranmamak gerektiğini çabucak öğrendim. Çünkü Tom Cruise, Scientology'de bir mesih olarak kabul ediliyor” diye konuştu.

Page Six’in haberine göre, annesi tarafından bir Sicentology müridi olarak yetiştirilen Remini, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu adam, kendi kızını bile yıllarca görmemiş biri. İnsanların onu ‘iyi biri’ gibi görmesini sağlıyor olabilir ama buna inanmıyorum.

Tom Cruise’un iddialara henüz yanıt vermediği belirtiliyor.

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU