Keanu Reeves kendisinin süper kahraman olduğu bir çizgi roman yazıyor

Karakterin “çok şey gördüğünü” söyleyen Reeves, projenin “şiddetin doğası, ahlak, etik ve taraflaşma” gibi cesur temalara değindiğini ifade etti

Romanın yazarlarından  Matt Kindt, aynı zamanda Bill ve Ted’i işleyecek bir çizgi roman yazmaya hazırlanıyor (Boom! Studios)

The Matrix’in Neo’sundan John Wick’e, Keanu Reeves’in çok etkileyici bir oyunculuk geçmişi var. Ancak aktör bu ikonik rollerle yetinmeyecek gibi görünüyor.

Ünlü aktörün BRZRKR isimli bir çizgi roman yazdığı ve baş karakterin de kendisine benzediği ortaya çıktı. Boom! Studios’un yayımlayacağı 12 sayılık romanın çizerinin Alessandro Vitti, diğer yazarının da Matt Kindt olduğu belirtiliyor.

İlk sayısının ekimde çıkması planlanan roman, yetenekli ve ölümsüz bir savaşçının yaşamının sırrını keşfetme macerasına odaklanıyor. Berzerker isimli savaşçı, varoluşuyla ilgili bilgiler karşılığında ABD hükümetinden aldığı tehlikeli görevleri yerine getiriyor. 

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun saçı, biçimli sakalı ve yüzündeki sert ifadeyle baş karakterin Reeves’le olağanüstü benzerliği de dikkat çekiyor. Geek Culture’ın aktardığına göre proje “aksiyon dolu” ve “şiddet içeren” diye niteleniyor ama Reeves, karakterin aynı zamanda çok derin ve karmaşık olduğunu düşünüyor.

Reeves’e göre romana ismini veren Berzerker, kaliteli bir espri anlayışı olan, sıcak kanlı biri. Ancak geçmişi ve yaptıkları yüzünden yaşamaktan bıkmış durumda. Karakterin “çok şey gördüğünü” söyleyen Reeves, projenin “şiddetin doğası, ahlak, etik ve taraflaşma” gibi cesur temalara değindiğini sözlerine ekledi.

Reeves ayrıca, romanın olası uyarlamalarına da göz kırptı ve şunları ifade etti:

Berzerker’i oynamak isterim! Bu gerçekten eğlenceli bir hikaye, o yüzden ben olmasam da umarım biri onu canlandırabilir.

İlk sayısının 7 Ekim’de piyasaya çıkması beklenen çizgi roman, aylık yayımlanacak.


Independent Türkçe, Geek Culture

DAHA FAZLA HABER OKU