Sürpriz kraliyet düğününden gelen ilk karelerde, adı pedofili skandalına karışan Prens Andrew yok

Buchingham Saray Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi'nin düğününde çekilen fotoğrafları yayımladı

Prenses Beatrice ve kocası Edoardo Mapelli Mozzi geçen yıl nişanlanmıştı (AFP)  

Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice ve İtalyan emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi'nin sürpriz düğününden ilk resmi fotoğraflar geldi.

Prens Andrew'un kızı Prenses Beatrice ile Mozzi’nin 29 Mayıs’ta yapılması planlanan düğünü, koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti.

Çift cuma günü, Windsor Sarayı’nda 20 kişinin katıldığı küçük bir törenle evlenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düğüne gelinle damadın kardeşleriyle anne babaları da katıldı. Ancak yayımlanan iki fotoğrafta da damadınkilerin yanı sıra gelinin babası Prens Andrew ile eski eşi Sarah Ferguson'ın yer almaması dikkat çekti.

Fotoğrafların birinde sadece gelinle damat yer alırken, diğerinde çifte fiziksel mesafe bırakarak poz veren 94 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth ile 99 yaşındaki kocası Prens Philip görülüyor.
 

WhatsApp Image 2020-07-19 at 13.11.59.jpeg
Düğün koronavirüs önlemlerine uygun şekilde yapıldı (Reuters)


31 yaşındaki Beatrice düğünde büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in Norman Hartnel tarafından tasarlanan, 1947'deki düğünündeki giydiği mücavher bezeli fildişi rengi elbiseyi giydi.

Prens Andrew'un geçen yıl temmuz ayında Florida ve New York'ta reşit olmayanları içeren seks ticareti nedeniyle tutuklanan ancak bir ayı biraz geçmişken Manhattan'daki hapishane hücresinde intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein'le dostluğu York Dükü'nün gözden düşmesine yol açmıştı.

II. Elizabeth'in ikinci oğlu Prens Andrew tüm kraliyet görevlerini de bırakmıştı.

 

Independent Türkçe, AP, BBC, CNN Türk

DAHA FAZLA HABER OKU