Depp'in komşusu: Gözyaşları içinde Heard'ün ona vurmayı sevdiğini ama aşkından karşılık veremediğini anlattı

Londra'da süren iftira davasının 9. gününde ünlü aktörün komşusu Isaac Baruch ifade verdi

Depp'in koruması mahkemede verdiği ifadede patronunun zor duruma düşmesini önlemek için doktora yanlış bilgi verdiğini söylemişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in arkadaşı ve komşusu  Isaac Baruch, aktörün gözyaşları içinde eski eşi Amber Heard’ün “kendisine vurmayı sevdiğini” anlattığını söyledi.

Depp’in, Britanyalı yayın kuruluşu The Sun’a açtığı dava Londra’da devam ederken, davada verilen ifadeler Depp ve Heard ilişkisine yönelik daha fazla tartışmayı gündeme getiriyor.

Mirror'un haberine göre, Heard, Baruch’un ifadesinde belirttiği suçlamaları reddediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

57 yaşındaki Depp, The Sun’ın yayın haklarına sahip News Group Newspapers’a (NGN) kendisini “eşini döven biri” diye tanımlayan haber üzerine dava açmıştı. Depp, Heard’e şiddet uyguladığına ve istismarda bulunduğuna yönelik suçlamaların “hastalıklı ve tamamen yanlış” olduğunu belirtiyor.

Karayip Korsanları’nın yıldızı eski eşine karşı hiçbir zaman saldırgan davranmadığını aksine onun kendisine şiddet uyguladığını öne sürüyor. Depp, Heard’ü yüzüne sigara bastırmak ve vodka şişesi fırlatarak parmağının kesilmesine neden olmakla suçluyor.

Davanın 9. gününde Depp’in arkadaşı ve komşusu Isaac Baruch, aktörün gözyaşları içinde evini gezdirdiği anı anlattı.

Baruch mahkemeye verdiği ifadede şunları söyledi:

2013’ten 2016’ya Depp ve Heard ile aynı bölgede yaşarken, aktör Heard’ün saldırgan davranışlarına dair bana dertlerini anlatmıştı. Ayrıca, telefonda konuşurlarken Heard’ün rahatsız edici ve tahrik edici davranışlarına tanık oldum.

Baruch ayrıca şu ifadeleri ekledi:

2013’te Depp kapımı çalmıştı. İçeri girmesi için kapıyı açtım. Gülümsüyordu fakat sanki ağlamış gibi kötü durumda olduğunu fark etmiştim.

‘Dostum, gel otur, ne oldu?’ diye sordum. İkimiz de oturduk ve bana Heard ile ilişkisini anlatmaya başladı.

‘Ne yapacağımı bilmiyorum’ dedi. Ben de, ‘Hangi konuda?’ diye sordum. ‘Kavga etmeyi ve vurmayı seviyor’ dedi. ‘Ne demek istiyorsun, cinsel açıdan mı?’ diye sordum. Güldü ve ‘Hayır. Sürekli tartışmayı ve sonra bana vurmayı seviyor’ dedi.

Bunu söylediğinde şaşırmıştım ve inanmaz biçimde, ‘Şakalaşma gibi bir vurma mı yoksa gerçekten vurmayı mı kastediyorsun?’ diye sordum. ‘Evet tartışıyor ve sonra bana vurmaya başlıyor, kavga etmek istiyor. Onu durdurmaya çalışacağım ama onu durdurmayı bıraktığım noktaya kadar bunu sürdürüyor’ dedi.

Depp daha sonra, ‘Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ona vurmayacağım biliyorsun ona vurmuyorum. Ona aşığım’ dedi.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU