FETÖ bağlantılı olduğu iddiasıyla kapatılan 27 medya kuruluşu 53 milyon liraya satışa çıkarıldı

Aralarında Kanaltürk, Samanyolu TV, Yumurcak TV, Cihan Haber Ajansı, Zaman, Taraf, Bugün ve Millet Gazetesi’nin de olduğu medya kuruluşlarının lisans hakları ve teçhizatları TMSF tarafından ihale yoluyla satılacak

FETÖ bağlantılı oldukları iddiasıyla el konulan medya kuruluşları ihale yoluyla satılacak / Fotoğraf: AA

FETÖ bağlantılı oldukları oldukları iddiasıyla aralarında Kanaltürk, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Samanyolu TV, Yumurcak TV, Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi'nin de içinde olduğu Feza Yayıncılık'ın arasında olduğu 27 medya kuruluşuna 15 Temmuz Darbe Girişimi öncesinde ve sonrasında başlatılan soruşturma süreçlerinde el kondu.

Söz konusu medya kuruluşlarına ait lisans hakları ve teçhizatları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından toplam 53 milyon 830 bin liraya ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

TMSF tarafından yapılan duyuruda listedeki varlıklar için 27 Temmuz 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar teklif verilebileceği, teklif verildiği takdirde teklif sahibine teklifinin uygun bulunup bulunmadığının bildirileceği açıklandı.

Birden fazla teklif verilirse 28 Temmuz 2020 tarihinde 15.00’te TMSF’nin İstanbul adresinde istekliler arasında açık artırma yapılacak.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU