Johnny Depp'i eski sevgilileri Winona Ryder ve Vanessa Paradis savundu: Saldırı iddialarına inanmak imkansız

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in eski sevgilileri Winona Ryder ve Vanessa Paradis, aktörün kendilerine hiçbir zaman şiddet uygulamadığını söyledi

Depp'in koruması da kısa süre önce verdiği ifadesinde Heard'ün Depp'e karşı saldırgan olduğunu söylemişti (Fotoğraflar: AFP ve Reuters)

ABD’li ünlü aktör Johnny Depp’in Britanyalı yayın kuruluşu The Sun’a açtığı iftira davasında ifade veren Depp’in eski sevgilileri Winona Ryder ve Vanessa Paradis, aktörün kendilerine karşı asla saldırgan olmadığını söyledi.

The Guardian’ın haberine göre, Ryder ve Paradis ayrıca Depp’in Heard’e şiddet uyguladığına dair suçlamalara “inanmanın imkansız” olduğunu belirtti.

Ryder ve Paradis, Londra’da süren davaya Perşembe video bağlantısıyla dahil olarak ifadelerini verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak mahkemenin, Depp’in eski partnerlerine şiddet uygulamadığına yönelik iddiasının artık tartışma konusu olmadığına hükmetmesinin ardından Ryder ve Paradis’in bağlantılarına son verildi.

Her iki oyuncunun da Depp’i destekleyen ifadeleri ifadeleri medyanın başvurusunun ardından yayımlandı.

57 yaşındaki Depp, The Sun’a kendisini “karısını döven biri” diye niteleyen ve eski eşi Amber Heard’e saldırdığına dair “ezici kanıta” atıfta bulunan haberin ardından dava açmıştı.

Depp, 34 yaşındaki Heard’ün mahkemeye sunduğu saldırı iddialarını reddediyor. Heard, Depp’in kendisine 14 farklı kez saldırdığını iddia ettiği olaylara dair detayları mahkemeye iletmişti.

Depp ile 4 yıllık ilişki yaşayan Winona Ryder ifadesinde şunlara yer verdi:

Johnny’nin muazzam düzeyde saldırgan biri olduğu fikri, tanıdığım ve aşık olduğum Johnny’ye en uzak şey. Aklım bu suçlamaları almıyor.

Bana karşı asla ama asla saldırgan değildi. Bana hiçbir zaman istismarda da bulunmadı. Gördüğüm hiç kimseye karşı da saldırgan değildi.

Kimseyi yalancı diye nitelemek istemem ama Johnny ile olan deneyimlerimi düşününce, bu tip korkunç iddiaların doğru olduğuna inanmak imkansız.

Karayip Korsanları’nın yıldızıyla 14 yıl boyunca birlikte yaşayan ve iki çocukları olan oyuncu ve şarkıcı Vanessa Paradis ise şu ifadeleri kullandı:

Onca yıl Johnny’i nazik, özenli ve saldırgan olmayan biri olarak tanıdım. Film setlerinde aktörler, yönetmenler ve tüm ekip ona bayılıyordu çünkü gördüğümüz en mütevazı aktörlerden biri olmasının yanı sıra herkese karşı alçakgönüllü ve saygılıydı.

Bu şoke edici ifadelerin gerçekten üzücü olduğunu ve kariyerine zarar verdiğini düşünüyorum. Ne yazık ki insanlar bu yanlış olaylara inanmaya devam edecek.

 

Independent Türkçe, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU