Johnny Depp'in koruması patronunu korumak için hastaneye yanlış bilgi verdiğini itiraf etti

16 yıldır Hollywood yıldızı Johnny Depp için çalışan Malcolm Connolly tartışmalı iftira davasında ifade verdi

Depp'in arkadaşlarıyla Elon Musk ve Heard arasındaki ilişkiye dair yaptığı yazışmalar da dava konusu olmuştu (AFP)

ABD’li ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in korumalarından Malcolm Connolly, Avustralya’da aktörün eski eşi Amber Heard ile aralarında geçen tartışmadan “patronunu çıkarmak” için kendisiyle temasa geçildiğini ve Depp’in parmağı kesildiği için “paniklediğini” söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Macquire Port News'un haberine göre 16 yıldır aktör için çalışan Connolly, Depp’in The Sun gazetesine açtığı davanın altıncı gününde ifade verdi.

Londra’da süren davada ifade veren Connolly, 57 yaşındaki Depp’in Heard’e vurduğunu hiç görmediğini ve herhangi bir erkeğin “Papa” dahi olsa bir kadına vurmasına tolerans gösteremeyeceğini söyledi.

Connolly, Mart 2015’te Depp’in güvenlik ekibinin baş sorumlusundan acil bir telefon aldığını ve “arabaya binip patronu bulunduğu durumdan çıkarmasını” söylediğini belirtti.

Johnny ve Amber birbirlerine bağırıyordu. (Amber) bir çeşit yeşil ipek gecelik giymişti. Arabayı çalışır vaziyette bıraktım ve dışarı çıktığımızda Johnny bana ‘Parmağıma bak. Parmağımı kesti. Elimi bir vodka şişesiyle ezdi’ dedi.

Connolly o sırada Depp’in parmağının gerçekten kötü durumda olduğunu söyledi.

Amber kapıda göründü ve sonra arabanın yanına yaklaştı, çığlık atıp ağlayarak, ‘Bu şekilde mi bırakacaksın, seni korkak?’ diyordu.

Johnny için çok daha fazla endişelenmiştim. Açıkça duygusal sıkıntı içindeydi ve paniklemişti.

Güvenlik görevlisi, Depp’in medyaya kötü biçimde yansımasının önüne geçmek için hastaneye aktörün parmağını soğan doğrarken kestiğini söylediğin açıkladı.

Doktor bize bir süre inanmadı.

Depp’in olaydan sonra birkaç gün evine gitmeyip Connolly’nin evinde kaldığı belirtildi.

Öte yandan Fox News'un haberine göre Johnny Depp, Heard’ün 2016’da 30. yaş gününde Heard’e 650 milyon dolar kaybettiğini söylemesinin ardından eski eşinin kendisine saldırdığını belirtti. Depp, eski menajerinin filmlerden kazandığı 650 milyon doları kaybettiğini ve 17 yıldır vergi ödemediği için 100 milyon dolar borçlu olduğunu söylemişti.

Depp, Heard’ün kendisini arkadaşları önünde küçük düşürdüğünü söylediğini ve kendisine yumruk attığını öne sürdü. 

 

Independent Türkçe, Macquire Port News, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU