Winona Ryder, mahkemede eski nişanlısı Johnny Depp'in kendisine hiçbir zaman şiddet uygulamadığını söyleyecek

Oyuncunun The Sun’a açtığı dava bu hafta devam ediyor

Çift, Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı Makas Eller filminde birlikte rol almıştı (IMDB)

Winona Ryder, bu hafta iftira davasında Johnny Depp lehine ifade verecek.

1990'dan 1993'e kadar Depp ile nişanlı olan Ryder'ın, Depp'in The Sun gazetesine açtığı, devam eden dava kapsamında Çarşamba (15 Temmuz) video bağlantısıyla Yüksek Mahkeme'ye çıkması bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karayip Korsanları'nın (The Pirates of the Caribbean) oyuncusu, ilişkileri boyunca eski eşi Amber Heard'e fiziksel saldırıda bulunduğuna ilişkin iddialara atıfla kendisinden "eşini döven biri" diye bahseden Britanyalı yayın kuruluşuna dava açmıştı.

İkili, 1989'da Depp 26 ve Ryder da 17 yaşındayken tanışmış, daha sonra 1990'da Makas Eller'de (Edward Scissorhands) birlikte rol almıştı. Çift, nişanlılıkları sona ermeden önce 4 yıl birlikteydi.

The Times'ın haberine göre Ryder mahkemeye Depp ile ilişkisini anlatacak ve ifadesinde kendisine karşı hiçbir zaman "istismara" ya da "şiddete" başvurmadığını, "son derece şefkatli biri" olduğunu açıklayacak.

Ryder'ın ifadesinde, "Onu en iyi arkadaşım ve kendime ailem kadar yakın saydım" yazıyor.

Amber ile evliliğinde elbette orada değildim fakat son derece farklı olan deneyimlerim nedeniyle ona karşı yapılan suçlamaları duyduğumda kesinlikle şoke oldum, şaşırdım ve üzüldüm.

Muazzam düzeyde saldırgan biri olduğu fikri, tanıdığım ve aşık olduğum Johnny'den en uzak şey. Bu suçlamaları aklım almıyor... Onunla kendimi çok ama çok güvende hissediyordum.

The Sun'ın avukatlarının, Depp'in eski partnerleri Ryder ve Vanessa Paradis'in olayla "alakalarını" görmedikleri için kanıt sunmalarını engellemeye çalıştığı bildirildi.

Duruşma geçen hafta başladı ve Depp, Heard'ün aile içi istismar iddialarının yıllar içinde "sigorta poliçesi" olarak kurulmuş bir "aldatmaca" olduğunu iddia etti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU