Instagram fotoğrafıyla viral olan 61 yaşındaki Madonna'nın gençlik sırrı ne?

Ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğraflarla formunu neye borçlu olduğuna dair merak uyandırdı

Yakın zamanda kendisi de koronavirüse yakalanan Madonna, koronavirüsle mücadele için 1 milyon dolar bağışta bulunmuştu (AFP)

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna, Instagram’da verdiği pozla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 61 yaşındaki şarkıcının aynanın karşısında verdiği pozu 600 binden fazla takipçisi beğendi.

Pek çok kişi Madonna’nın yaşlansa da hala genç görünen fiziği karşısında şaşkına düşmüş, bazıları da şarkıcısının filtre kullandığını belirterek şüpheci yaklaşmıştı.

Şüpheci yaklaşanlara rağmen Madonna’nın yine de yaşına nazaran bu kadar fit olmasının sırrı ne?

The Telegraph'ın haberine göre, Madonna uzun zamandır sıkı biçimde uyguladığı sağlıklı beslenme reçetesi ve spor alışkanlığıyla biliniyor. Şarkıcı makrobiyotik diyeti, organik beslenmeyi savunmasıyla biliniyor. Makrobiyotik beslenme katkı maddesi içeren besinlerden uzak durmayı içeriyor. Ayrıca bu diyet biçimine göre işlenmiş gıdalar, konserve, alkol, rafine şeker, bal, çikolata, pekmez gibi yüksek enerjili gıdalar da beslenmenin dışında tutuluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Madonna daha önce CNN’den Larry King’e verdiği röportajda normal bir yemeğinin, “balık, biraz tahıl, pişirilmiş sebze ve salata” içerdiğini söylemişti. Şarkıcı öğününün “basit olsa da lezzetli olduğunu” belirtmişti.

Sürekli spor yapan Madonna, uzun zamandır dans eğitimi alıyor ve 1990’lı yıllardan bu yana sıkı biçimde yoga yapıyor. Madonna ayrıca ünlü fitness uzmanı Tracy Anderson’ın kardiyo egzersizlerinin de iyi bir takipçisi.

Öte yandan 6 çocuk annesi şarkıcı asla elindekilerle yetinmemesi ve sürekli farklı egzersiz biçimlerini denemesiyle biliniyor.

Kısa süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan Madonna, Paris turunun sonunda hastalığa yakalandığını söylemiş ve “hasta hissetmediğini” açıklamıştı.

Madonna, daha önce Instagram’da paylaştığı bir videoda gece 3’te buz banyosu yaptığını da söylemişti

 

Independent Türkçe, The Telegraph, TimesNow News, Hindustan Times

DAHA FAZLA HABER OKU