Mike Tyson "uyuşturucu kullandığı için" Felekten Bir Gece'de oynadığının farkında değilmiş

Boksör komedi filminin çekimi sırasında "kokain etkisi altındaymış"

Filmin çekiliği sırada kötü durumda olduğunu söyleyen Tyson'ın, ringlere yeniden dönüp dönmeyeceğine yönelik tartışmalar sürüyor (Warner Bros)

Mike Tyson, 2009'da vizyona giren Felekten Bir Gece'deki (The Hangover) küçük rolünün kendisini şaşırttığını, çünkü o sıralar uyuşturucu kullandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Efsane ağır sıklet, Zack Galifianakis ve Bradley Cooper'ın başrol oynadığı komedi filminde kendisini canlandırmıştı.

Tony Robbins'e kısa süre önce verdiği röportajda Tyson, filmdeki rolünü dışarı çıktığı bir gece filmin yıldızlarına rastlayıp filmin ertesi gün gösterime gireceğini duyduğunda fark ettiğini söyledi.

Tyson, "Elemanlarla gece kulübünde denk geldik, VIP bölümündelerdi ve 'Burada normalde ben otururum, normalde burada kimse olmaz' dedim" dedi.

Bu yüzden oraya gittim, bu elemanların benim bölümümde ne yaptıklarını görmek için kontrol ettim. Diğer eleman Zach'ti ve 'Filme seninle birlikte çıkacağız' dedi. Ben de 'öyle mi?' dedim. 'Ne zaman?' O da 'yarın' dedi.

Bense bilmiyordum, çünkü o sıralar alkol ve sigara kullanıyordum, uyuşturucu kullanıyordum, o yüzden filmde yer aldığımı bilmiyordum. Neticede filmde bulunmak zorunda kaldım ve başarılı oldu.

Tyson daha önce filmin çekildiği sıralar uyuşturucu etkisi altında olduğundan bahsetmişti. En meşhur sahnesinde boksör, Galifianakis'in karakteri Alan'ı yumrukla yere seriyor.

Yahoo! Sports'a konuşan Tyson, "Darmadağınık haldeydim. Aşırı kiloluydum. Kokainin etkisi altında bir domuzdum" demişti.

Kötü durumda olduğumu bilmeleri gerekirdi. Konuşamıyordum. Kokain dilinde konuşuyordum.

Tyson, filmin 2011'de vizyona giren devamı Felekten Bir Gece Daha'nın (The Hangover Part II) da başrollerinden biriydi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU