Harry Potter karakterlerinin Marvel evrenine dahil olduğu ortaya çıktı

Fantastik serinin üç kahramanı Harry, Ron ve Hermonie Marvel’ın Excalibur öyküsünde göründü

J.K. Rowling'inkaleme aldığı Harry Potter serisi, hem beyaz perdeye hem de video oyunlarına uyarlandı (Reuters)

Harry Potter karakterlerinin sürpriz bir şekilde Marvel Evreni’ne dahil olduğu ortaya çıktı.

Fantastik serinin üç kahramanı Harry, Ron ve Hermonie çizgi roman serisi Excalibur’un bir bölümünde görünerek daha önce hiç bağlantıları olmayan bir evrene adım attı.

Fox News’in haberine göre genç büyücülerin, Londra’da geçen New Excalibur #3 macerasına çok kısa bir süre için eşlik ettiği ifade edildi.

Kahramanlar, hikayenin henüz ilk kısmında, iri cüsseli çizgi roman kahramanı Juggernaut’un düşmanlarının peşinden Londra’ya geldiği bölümde yer aldı.

Juggernaut’un bir ara sokakta koştuğu sırada üç gencin önünden geçtiği görüldü. Gençlerden biri yuvarlak gözlüklü ve siyah saçlıydı. Diğeri turuncu ve kıvırcık saçlı bir erkek çocuğuydu. Üçüncüsü ise kahverengi bukleleri olan uzun saçlı bir kızdı.

Bu üç gencin, ünlü büyücülük serisinin karakterlerine görsel açıdan benzemesinin yanı sıra, kızın esmer oğlanın omzuna dokunarak “Harry!” diye haykırdığı da görüldü.

 

Harry-Potter-Marvel-Comics.jpg
Harry Potter karakterlerinin çizgi romandaki görünümü (Marvel)

 

Juggernaut’un hızlı geçişinden irkilen kahramanlardan Ron’a benzeyeni, “Neydi o?” diye sordu. Harry ise “Bilmiyorum ama bizim peşimizde olmadığı için şanslıyız” diye cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakterlerin çizgi romanda görünmesi hayranları heyecanlandırabilir. Ancak haklarının farklı stüdyolarda olması nedeniyle en azından yakın zamanda Marvel filmlerinde rol alması pek mümkün değil.

Chris Claremont, Michael Ryan, Rick Ketcham, Tom Orzechowski ve Peter Pantazis tarafından hazırlanan New Excalibur #3, süper kahraman ekibinin X-Men’in kötücül versiyonuyla mücadelesini anlatıyor.

 

Independent Türkçe, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU