Henry Cavill, Netflix dizisi The Witcher’daki tehlikeli sahnelerde Tom Cruise’dan ilham almış

Cavill, Tom Cruise’u örnek alarak tehlikeli sahnelerde dublör yerine kendi oynamayı tercih etmiş

Henry Cavill, Netflix’in popüler dizisi The Witcher’daki tehlikeli sahneler için Tom Cruise’dan ilham aldığını söyledi.

Sahnelerin gerçekçiliği için hayatını tehlikeye atacak zor çekimleri üstlenmesiyle bilinen Tom Cruise, Henry Cavill için bu konuda örnek olmuş.

Aynı gerçekçiliği başrolünde yer aldığı Netflix’in popüler dizisi The Witcher’a da getirmek isteyen Cavill, tehlikeli sahnelerin çocuğunda dublör yerine kendisi kamera karşısına geçmiş.

Variety’nin Actors to Actors programı için ünlü oyuncu Patrick Stewart’la bir araya gelen Henry Cavill, Stewart’ın sorusu üzerine bu sahneleri çekmekten keyif aldığını söyledi.

Cavill, 2018 yapımı Mission: Impossible – Yansımalar (Mission: Impossible – Fallout) filminde Tom Cruise’la birlikte rol almasının bu konuda kendisine çok yardımcı olduğunu belirtti.

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir izleyici Gearlt’ın sahnesini izliyorsa bunun ben olduğuma inanması gerekiyor. Eğer ben değilsem karaktere bir şekilde ihanet etmişim gibi hissediyorum. Bu yüzden yapım müsaade ettikçe deneyip yapacağım.

The Witcher, Netflix’te ilk kez Aralık 2019’da yayımlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

8 bölümlük dizide Henry Cavill, The Continent (Kıta) olarak bilinen bir dünyada canavarları avlayan ana karakter Rivialı Geralt'ı canlandırıyor.

Fantastik dizide Rivialı Geralt boyutlar arası şeytanlarla savaşmak için güçlü bir büyücü ve genç bir prensesle birlikte çalışıyor.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin imzasını taşıyan fantastik bir roman ve kısa öyküler serisi olan The Witcher’ın 2007'de video oyunu uyarlaması da yapılmıştı.

 

Independent Türkçe, Variety

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU