The Walking Dead’in Negan’ı yeni bir hikayeyle geri dönüyor

Karaktere odaklanacak özel bir sayı yayımlanacak

Negan'ın kendisiyle özdeşleşen silahı, dikenli tellerle kaplı beyzbol sopası (AMC)

The Walking Dead çizgi roman serisinin son bulmasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçmişken, hikaye yeniden hayat buluyor.

Robert Kirkman ve Charlie Adlard’ın zombi kıyameti konulu çizgi roman serisinin Ekim 2003’te başlayan yolculuğu Temmuz 2019’da sona ermişti.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre The Walking Dead evreni bu kez Negan karakterine odaklanan özel bir sayıyla yeniden çizgi roman hayranlarının karşısına çıkıyor.

walking_dead-publicity_-_embed_-2020_.jpg
Seriyi takip edenler Negan'ı en son 174. sayıda görmüştü (Skybound/Image Comics)


Negan Lives adlı 36 sayfalık sayı 1 Temmuz’da yayımlanacak. Hikaye, karakterin çizgi romanda son kez görünmesinin ardından yaşadıklarını merkeze alacak.

Çizgi romanın dijital yayımlanması gibi bir plan yok, hikaye yalnızca basılı yayın olarak mevcut olacak.

Kirkman ve Adlard, The Walking Dead serisinin sona ermesinin ardından bu özel sayıyı çıkarmanın “çizgi roman dükkanı sahipleri için yapabilecekleri özel bir şey” olduğunu düşünmüş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Negan Lives sayısından elde edilecek gelirin tamamı, bu sayının satışını gerçekleştiren çizgi roman dükkanlarına aktarılacak.

Kirkman, Negan’a odaklanacak bir yan hikaye fikrinden 2019’daki San Diego Comic-Con’da bahsetmişti.

Negan, The Walking Dead çizgi roman serisinde ilk kez 2012'deki 100. sayıda, en son 174. sayıda yer almıştı. The Walking Dead serisi 193. sayıyla sona ermişti.

Beyzbol sopalı anti kahraman Negan karakterine, çizgi romanın dizi uyarlamasında aktör Jeffrey Dean Morgan hayat veriyor.
 

The Hollywood Reporter, Screen Rant

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU