Zorla litrelerce su içirilerek ölen çocuğun ailesi cinayetle suçlanarak tutuklandı

Ryan ve Tara Sabin salı günü yetkililere teslim oldu

42 yaşındaki Tara Sabin ve 41 yaşındaki Ryan Sabin (El Paso Bölge Şerif Ofisi)

Kısa süre içinde çok miktarda su içirdikleri oğullarını öldürmekle suçlanan çift, polise teslim olduktan sonra tutuklandı.

The Gazette'nin haberine göre astsubay kıdemli çavuş Ryan Sabin ve eşi Tara Sabin salı günü Colorado'daki El Paso bölgesinde yetkililere teslim oldu.

11 yaşındaki Zachary Sabin mart ayında ölmüştü fakat ne Bay Sabin ne de çocuğun üvey annesi Bayan Sabin için salı gününe kadar tutuklama emri çıkmamıştı.

Çift o gece yetkililere teslim oldu ve kayıtlar ikisinin de El Paso Bölge Hapishanesi'nde kefaletsiz tutulduğunu gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

El Paso bölgesi adli tabibi, çocuğun 10 Mart'ta, ebeveynleri tarafından 4 saat içinde toplam 2,7 litre su içmeye zorlanması üzerine su zehirlenmesinden öldüğünü doğruladı.

Medya kuruluşuna göre, çocuk o akşam boyunca fiziksel olarak rahatsızdı. Daha sonra çift onu yatağa yatırmadan önce de uykulu ve konuşmaz bir hale büründü.

Bay Sabin, 11 yaşındaki çocuğunu yatağında ağzından kan ve köpük çıkmış şekilde bulduktan sonra 11 Mart sabahı saat 6.15'te acil servisi aradı.

Adli tabip ayrıca çocuğun vücudunun her yerinde bere, alnında ve sol kaşında da kan buldu.

Bayan Sabin, o gün çocuğun idrarı "fazlasıyla koyu ve kokulu" olduğu için ona çok miktarda su içirdiklerini El Paso Bölge Şerif Ofisi'ne söyledi.

Tutuklama belgesi, çiftin Zachary Sabin'le birlikte 5 diğer çocuğa fiziksel istismarda bulunduğunu bildiriyor.

Gazette'ye göre, aileye yönelik endişeler dolayısıyla olaydan önce Colorado Sosyal Hizmetler Departmanı'yla iletişime geçilmişti.

Hem Ryan hem de Tara Sabin birinci derece cinayet suçlamasıyla birlikte, 6 farklı çocuk istismarı ve ölümle sonuçlanan çocuk istismarı suçlamalarıyla karşı karşıya.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU