The Witcher'ın yaratıcısı: İzleyicilerin en çok şikayet ettiği sorunu ikinci sezonda çözdük

Popüler dizinin ikinci sezon çekimlerine yakında tekrar başlanması bekleniyor

Netflix'in popüler fantezi dizisi The Witcher'ın yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich'e göre dizinin ikinci sezonunu takip etmek daha kolay olacak.

Henry Cavill'in başrolde oynadığı dizi yayına girince büyük bir hayran kitlesi yakalamış olsa da bu hayranlardan birçoğu, çoklu zaman çizgisinin kafa karıştırıcı olduğundan şikayet etmişti.

The Wrap'e konuşan Hissrich şunları söyledi:

Açıkçası bu, birinci sezonun en tartışmalı kısımlarından biriydi ki bu kadar tartışma yaratmasını beklemiyordum. Fakat hikaye anlatımı bakımından hala arkasında durduğum bir şey bu…

Yine de harika olan şey (karakterlerin) artık kesişmiş olması. Bu yüzden ikinci sezonda tüm karakterlerimizi aynı zaman çizgisinde göreceğiz. Bu, hikaye açısından zamanla biraz farklı şekillerde oynamamıza izin veriyor. Geçmişe dönüşler, geleceğe gidişler yapabiliyoruz, aslında zamanı tamamen farklı bir şekilde bütünleştirebiliyoruz ki bunu birinci sezonda yapamıyorduk.

Röportaj sırasında Hissrich ayrıca Gerald'ın (Cavill) akıl hocası Vesemir de dahil yeni Witcher'ların geleceğine işaret etti. Vesemir rolünü, The Bridge ve Killing Eve dizileriyle ün kazanan Danimarkalı oyuncu Kim Bodnia üstlenecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hissrich, "Sanırım ikinci sezona yapılan en sevdiğim eklemeler yeni Witcher'lar oldu" dedi.

Birinci sezonda Geralt'ı gerçekten tanıdık ve o bizim en önemli Witcher örneğimiz. Sonra bir de Bölüm 103'te tanıştığımız ve aniden ölen bir diğer Witcher, Remus var.

Bu yüzden mesele bizim için gerçekten de Geralt'ı köklerine döndürmek, nereden geldiğini, hikayesinin ve aile anlayışının ne olduğunu öğrenmekti.

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulmuştu ancak yakın zaman önce dizinin devam etmesi için yeşil ışık yakıldığı kaydedildi.

Birinci sezon Netflix'te izlenebilir.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU