The Walking Dead yıldızı dizide bambaşka bir karakteri canlandırmak için seçmelere girmiş

*Spoiler içerir – bizden uyarması*

Kaplanı Shvia'yla birlikte Kral Ezekiel dizinin önemli karakterlerinden biri olarak öne çıktı (AMC)

The Walking Dead’de Kral Ezekiel’i canlandıran aktör Khary Payton, aslında farklı bir karakter için dizinin seçmelerine girdiğini söyledi.

Diziden rol arkadaşı Dan Fogler’ın podcast yayınına katılan Payton’a göre eğer her şey oyuncunun umduğu gibi gitseymiş, Rick Grimes liderliğindeki ekibin karşısında yer alan bir karakteri canlandıracakmış.

ComicBook.com’da yer alan habere göre üçüncü sezonda Rick’in ekibinin kaldığı Georgia hapishanesinin yakınlarına kurulmuş Woodbury’de yaşayan bir kişiyi canlandırmak için seçmelere girdiğini belirten Payton sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu kişinin kim olduğunu hatırlayamıyorum bile. Zaten bilemezdim de. Seçmelere girenlerin aslında hangi karakter için orada olduklarını söylemiyorlardı. Ama belli ki o rolü alamadım.

Payton daha sonra senaryoda “Augustus” isimli, “Nala adlı evcil bir aslanı bulunan” karakterle ilgili kısmı okuduğunu söyledi. Sahte isim ve tasvir Kral Ezekiel’in kimliğini gizlemek için yazılmıştı.

Dizinin uyarlandığı çizgi romanda karakterin Shiva adında evcil bir kaplanı bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Durumu hemen anladığını söyleyen Payton, “Dedim ki ‘Kimseyi kandıramadığınızın farkındasınız değil mi! Bunun Ezekiel olduğunu biliyorum” diye ekledi.

Payton ayrıca çizgi romanın bir hayranı olmadığını, diziye katılmadan önce yapımı ilk kez 2012’de üçüncü sezon yayımlanırken izlediğini ifade etti. Oyuncu, ilk bölümün henüz ilk 30 saniyesinde diziye hayran kaldığını söyledi.

The Walking Dead’in 10. sezon finalinin planlanan yayın tarihi 12 Nisan’dı ama küresel koronavirüs salgınının post prodüksiyon sürecini etkilemesiyle yayın belirsiz bir süre için ertelendi.

Dizinin 11. sezonunun yapımına ne zaman başlanacağı da henüz netlik kazanmadı.
 

Independent Türkçe, ComicBook.com

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU