Game of Thrones yıldızları Zindanlar ve Ejderhalar oynamak için bir araya geliyor

Oyuncular gelecek hafta sonu çocuklar için düzenlenen bir yardım etkinliği kapsamında bir araya gelecek

Game of Thrones dizisinin bazı oyuncuları gelecek hafta sonu bir yardım etkinliği için bir araya gelerek Dungeons & Dragons (Zindanlar ve Ejderhalar) oynayacak.

Etkinliğe katılacak isimler arasında Daniel Portman (Podrick), Gemma Whelan (Yara Greyjoy), Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Natalia Tena (Osha) ve Kristian Nairn (Hodor) bulunuyor.

Entertainment Weekly’de yer alan habere göre 20 Haziran Cumartesi günü video konferans üzerinden bir araya gelecek oyuncular, koronavirüs pandemisinden etkilenen çocuklar için oluşturulan Red Nose Day fonu için para toplayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

18-20 Haziran’da oynanacak üç oyundan biri olacak etkinlikte Dungeons & Dragons geliştiricilerinden Kate Welch, Dungeon Master (Zindan Ustası) olacak ve oyuncu kadrosunun gizemli bir yaratıktan tuhaf bir görev alacağı bir macera tasarlayacak.

Oyun, Dungeons and Dragons’un YouTube ve Twitch sayfalarından izlenebilecek.

İlk bölümü Nisan 2011’de yayımlanan Game of Thrones Mayıs 2019’da, dizinin hayranlarını pek tatmin etmeyen bir bölümle 8. sezonda final yapmıştı.

Dizinin hayranları yardım etkinliğiyle finalden bu yana bir araya gelmeyen oyuncuları farklı bir atmosferde izleme şansı yakalayacak.

Game of Thrones efsanesinin dizideki olayların öncesini anlatacak House of the Dragon dizisiyle devam edeceği geçen ekim ayında açıklanmıştı.

Dizinin 2022’de yayımlanması bekleniyordu ancak pandeminin yapım sürecini etkilemiş olması muhtemel.

George R.R. Martin’in Ateş ve Kan (Fire and Blood) romanından uyarlanacak House of the Dragon, Game of Thrones’daki olayların 300 yıl öncesinde geçecek.

Dizi, Daenerys’in ejderha efendisi ataları Targaryen Hanedanı’nın hikayesini anlatacak.
 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU