Doğu Perinçek'e AK Parti'li Tayyar'dan tepki: Haddinizi bileceksiniz

Tayyar, "Cumhurbaşkanımıza 'İslamci Kemalist' diye rol biçen, AK Parti'nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarıyorum" dedi

Eski AK Parti Gaziantep milletvekili ŞamiL Tayyar / Fotoğraf: AA

Son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete destek veren açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e, Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’dan tepki geldi.

Tayyar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Perinçek’i hedef alarak, “Haddinizi bileceksiniz” ifadelerini paylaştı.

Tayyar, paylaşımında şunları yazdı:

Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım. Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var.

1/Haddinizi bileceksiniz.

2/Darbe seçmeyeceksiniz.

3/Milli olacaksınız.


“Senin gibi niteliksiz adamların dönemi bitiyor”

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, Şamil Tayyar'ın sözlerini eleştirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel, Tayyar'ın "Benim tek referans noktam var, o da sayın Fethullah Gülen’dir, Hocaefendidir" sözlerinin yer aldığı bir videoyu 'RT' etti.
 


Yücel, "Ak Partililere göre 'Her an karşı tarafa geçebilecek karaktersizin teki'sin. Otur oturduğun yerde. Uyarıyormuş. Senin gibi niteliksiz adamların dönemi bitiyor" dedi.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU