Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hapis gözdağına Akşener'den yanıt: Hodri meydan

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Elazığ mitinginde hedef aldı. Birilerinin cezaevlerinde süre doldurduğunu hatırlatarak "Sen de aynı yola düşebilirsin" dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor aynı yola sen de düşebilirsin” sözlerine yanıtı Twitter’dan verdi “Hodri meydan” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Elazığ mitinginde Meral Akşener’i hedef aldı:

“Bay Kemal'in yalan furyasına son günlerde ittifak ortakları da katıldı. Hanımefendi de katıldı, bir diğeri de katıldı. HDP'li eş başkanlar bir taraftan, hanımefendi bir taraftan sürekli iftira. Denizli'de ortak miting düzenliyorlar. Millete yaptıklarını, yapacaklarını anlatmak yerine bize ve halkımıza bühtan ediyorlar. "Cumhurbaşkanı'nın teröristler dediği Denizlililer" diyor.”

Akşener, geçen hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak düzenlediği Denizli’deki mitingde “Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan ‘teröristler’, iyi misiniz?” diyerek Erdoğan’a gönderme yapmıştı.  

“Hesabı ağır olacak”

Erdoğan Akşener’e yönelik sözlerini İYİ Parti Genel Başkanı’nın bu konuşması üzerinden sürdürdü.   

“Bunun adı şaka değil, komiklik değil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Neden? Cumhurbaşkanı'na iftira atamazsın. İftiralarla, bühtanla mahkemeye verdim. Oradan da hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. O milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. 31 Mart günü millet bunlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek”

“Aynı yolda sen de düşebilirsin”

Erdoğan,  Akşener’in sözlerini eleştirirken tutuklu olan HDP’lileri örnek gösterdi:

“Sen Erdoğan'ın ağzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığını asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin. Senin ortağın ödüyor işte, sen de ödeyeceksin. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, FETÖ'cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düşebilirsin”

DAHA FAZLA HABER OKU