Kristen Bell 5 yaşındaki kızının hala bebek bezi kullandığını söyledi: “Her çocuk farklı”

Oyuncu ilk kızının 21 aylıkken tuvalet eğitimi aldığını aktardı

Kristen Bell, Disney'in ünlü animasyonu Frozen'da Anna karakterini canlandırmıştı (AFP)

Kristen Bell, ebeveynlik mücadelesine dair içini açtı ve 5 yaşındaki kızının hala bebek bezi kullandığını açıkladı.

Oyuncu, Maya Rudolph ve Casey Wilson’ın da katıldığı Momsplaining with Kristen Bell'in yeni bölümünde, kendisi ve eşi Dax Shepard’ın kızları Delta’ya tuvalet eğitimi verme girişimlerini ele aldı.

Bell, “En büyük kızım, 21 aylıkken, ona sadece diğer odadaki tuvaleti kullanmasını önerdik ve o zamandan sonra hiç bebek bezi kullanmadı” dedi ve ekledi:

Yatağa yattığımızda buna kıkır kıkır gülüyorduk, eşim ve ben, ‘Niye herkes bu tuvalet eğitimini sorun hale getiriyor? Bu çok kolay. Sadece çocuğa tuvaleti kullanmasını söyleyin’ der gibiydik.

Bell, “Şu anda en küçük kızım 5 buçuk yaşında ve hala bez kullanıyor” diye devam etti.

Bell’in itirafı, üçlünün “her çocuğun farklı olması nedeniyle” ebeveynliğin de değişiklik gösterdiğini tartıştığı esnada geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rudolph, “Gerçekten göreceli, değil mi?” diye ekledi.

Öte yandan The Good Place oyuncusunun yorumları sosyal medyada bölünmeye neden oldu. Bazıları Bell’i şeffaf olduğu için alkışlarken diğerleriyse iki çocuk annesini kızıyla ilgili detayları tüm dünyayla paylaştığı için eleştirdi.

Bir kullanıcı, “Onun anneliğini yargılamayı bırakın. Çocuğu, okula giderken hala bebek bezi kullanıyor olmayacak. Hazır olduğunda hazır olacak ve bu sizi ilgilendirmez” diye yazdı.

Bir diğer kişi ise şöyle tweet attı:

Kristen Bell çocuğu hakkındaki bu küçük düşürücü gerçeği neden çocuğun adı gibi detaylarla naklediyor? Delta bunu henüz bilmiyor olabilir ama öğrenecek: Hassas gelişim yıllarındaki bir pandeminin ortasında, annesi onun hala bebek bezi kullandığını tüm dünyaya söyledi.

Başka biri de şunları yazdı:

Kristen’ı (ve Dax’i) eğlenceli bulduğum anlar var; sonra utanç verici anları da var. Bu, o anlardan biri. Bu, çizgiyi aşıyor, mahcup ediyor, gereksiz yere kişisel bilgiler veriyor ve annesinin bunu kamuoyuyla paylaşması gerektiğini hissetmesi, 5 yaşındaki çocuğu için çok üzücü.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU