Netflix’in popüler dizisi Tiger King’in filmi geliyor

Belgesel dizi 8 bölümden oluşuyor

Netflix belgesel dizisi Tiger King’le ilgili her şeye küresel düzeyde duyulan çılgınca ilgi yavaş yavaş duruluyor ama Joe Exotic’in hikayesi hala dikkat çeken bir konu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Belgeselin büyük başarı yakalamasından bu yana Joe Exotic’in hikayesinin filme uyarlanmak istendiğine dair çok sayıda söylenti çıktı. Görünüşe göre eşiği ilk aşan, American Horror Story ve Feud dizilerinin yaratıcısı Ryan Murphy olacak.

We Got This Covered’da yer alan habere göre Production Weekly adlı bir blog hangi yapımların prodüksiyon aşamasına girdiğine dair haftalık raporlar yayımlıyor ve son listeye “İsimsiz Joe Exotic Projesi’” de eklendi.

Yapım, son olarak çok sayıda sorunlu yıldızın hayatlarını konu alan Netflix dizisi Hollywood’un yapımcılığını üstlenen Ryan Murphy’e emanet edilecek. 

Blogda şu ifadeler yer alıyor: 

Film, Oklahoma’da yer alan, içinde kaplanların bulunduğu bir hayvanat bahçesinin eski sahibi Joseph Maldonado-Passage, namı diğer Joe Exotic’e odaklanıyor.

Açıklamada, kendisine engel olmaya çalışan Carole Baskin’i öldürmek için kiralık katil tutmaktan hüküm giyen Joe Exotic’in 22 yıllık hapis cezasını çekmekte olduğu belirtiliyor. 

Listede yer alan bir başka isim, yakın zaman önce Netflix’te yayımlanan Holiday in the Wild adlı filmde başrol oynamış ve Murphy’yle 9-1-1 adlı dizide birlikte çalışmış Rob Lowe. 

Görünüşe göre Lowe’un başrolde Joe Exotic’i canlandırılması kararlaştırılmış. Bu da oyuncunun yakın zaman önce Instagram’a yüklediği, görünüşünü Joe Exotic’e benzettiği fotoğrafı açıklıyor.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU