Gigi Hadid, 25. yaşını sevgilisi Zayn Malik'le birlikte tecritte kutladı

Model, hayatının önemli dönüm noktasını tecritte karşıladı

Çift daha önce birkaç kez ayrılmıştı (AP)

Gigi Hadid, 25. yaş gününü erkek arkadaşı Zayn Malik ve kız kardeşi Bella Hadid'le tecritte kutladı.

Model, cumartesi günü Malik ve Bella'yla birlikte "2" ve "5" şeklindeki balonları tutarken çektiği Boomerang videosunu paylaştı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ABD'deki tecrit devam ederken, üçlünün karantinaya birlikte girdiği düşünülüyor.

Hadid doğum günü kutlamasından bir dizi fotoğraf da paylaştı, bunların arasında Malik'i kucakladığı bir fotoğraf da yer alıyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had the sweetest day celebrating my 25th birthday with my quarantine family, who made it so special for me, along with all the love I felt from all over the world! Thank you to everyone for the birthday messages, I carried you with me yesterday!! I am grateful and lucky that my family and friends -near and far- are healthy and safe, and although I missed loved ones I wish I could have celebrated with, know that these times will make us even more grateful for togetherness to be had in the future ! I will never forget my 25th bday! +++The icing on the perfect quarantine bday was finding out my surprise everything-bagel-cake was made by the one and only Cake Boss @buddyvalastro who I have watched for over a decade. I CRIED REAL TEARS! BUDDY! This is a dream come true. I can’t believe you made this cake for me while the bakery is closed. It means more to me than you know, and when we hopefully meet some day you will truly know that there almost isn’t an episode I’ve missed. 10/10 would be a Carlo’s intern whenever needed. Grateful, honored, your biggest fan.

Gigi Hadid (@gigihadid)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bir diğer fotoğraftaysa, devasa bir bagel şeklinde yapılmış ortasında krem peynirli kremayla görünen Hadid'in doğum günü pastası bulunuyor.

Hadid, fotoğrafları paylaştığı gönderide doğum gününü "en tatlı gün" diye tanımladı.

Hadid, "Doğum günü mesajları için herkese teşekkürler, dün yanımdaydınız!!" diye yazdı.

Uzaktaki ve yakındaki arkadaşlarım ve ailem sağlıklı ve güvende olduğu için şanslıyım ve minnettarım. Her ne kadar birlikte kutlayabilmeyi istediğim sevdiklerimi özlesem de bu zamanların gelecekte geçireceğimiz zamanlar için bizi daha da fazla minnettar kılacağını biliyorum!

Hadid bu doğum gününü ve sürpriz "her şeyiyle bagel pastada" bulunan "kremayı" asla unutmayacağını ekledi. Model pastayı, ABD'de Cake Boss isimli reality show'un yıldızı, ünlü fırıncı Buddy Valastro'nun yaptığını açıkladı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gigi Hadid (@gigihadid)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Hadid, Valastro'ya hitap ederek devam etmeden önce, "Bu bir rüyanın gerçekleşmesi" diye ekledi.

Fırın kapalıyken benim için bu pastayı yapmış olmana inanamıyorum. Benim için anlamı tahmin ettiğinden daha fazla ve umarım bir gün tanıştığımızda kaçırdığım neredeyse hiçbir bölümün bulunmadığını gerçekten anlayacaksın.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU