Playboy yıldızı evinde ölü bulundu

Eski model, 16 Nisan’da cansız halde bulundu

Eski Playboy modeli 33 yaşında hayatını kaybetti (YouTube)

Pek çok haber eski Playboy playmate'i (Playboy dergisinin orta sayfasında yer alan model ed.n.) Ashley Mattingly'nin 33 yaşında hayatını kaybettiğini aktardı.

People dergisine konuşan modelin kız kardeşi Christy Deweese ve ikiz erkek kardeşi Billy, Mattingly'nin görünüşe göre intihar ettiğini ve arkasında bir not bıraktığını belirtti. ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde yaşayan model perşembe günü cansız halde bulundu.

Aile yaptığı açıklamada, “Perşembe gecesi geç saatlerde pek çok kişinin dikkatini çeken bir kişiliğe sahip sevgili kız kardeşimizin hayatına son verdiğinin düşünüldüğünü öğrendik. Ashley birkaç yıl önce evine kapanmıştı ve Austin’de yaşıyordu. Ashley’nin alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele ettiği sır olmayabilir fakat o iyileşmek istiyordu ve bunun için çabalıyordu” ifadelerini kullandı.

Modelin kardeşlerine göre, Mart 2011'de Playboy güzeli olarak tanınan kız kardeşleri, sağlık durumunu kontrol etmesi için bir arkadaşının polisi aramasının ardından 16 Nisan’da evinde bulundu.

Christy ve Billy o andan sonra Mattingly’nin “bu uğursuzlukların üstesinden gelmek için” yakın zamanda sahiplendiği golden retriever cinsi köpek yavrusunu yanlarına aldı.

Açıklama şöyle devam etti:

Ne kadar uzakta olursa olsun, her zaman içtenlikle sevdiği yeğenlerinin, ikiz erkek kardeşinin, iki kız kardeşinin ve çok sayıda diğer arkadaşlarının ve aile üyelerinin içinde yaşamaya devam edecek. Sonsuza dek hatıralarına değer vereceğiz ve sevincinin daima güvende olduğunu bileceğiz. Onu tekrar görmeyi iple çekiyoruz.

Aile, kız kardeşlerinin hikayesinin “intihar farkındalığına ve önlenmesine ışık tutmaya devam etmesini” umduklarını ifade ederek açıklamayı sonlandırdı.

Kardeşleri Facebook’ta da ölen kız kardeşlerini takdirle anarken Christy, Mattingly’yi “cennetteki en muhteşem melek” diye adlandırdı.

Christy, "Söyleyecek kelimeleri bulamadığım için bunu burada bırakacağım" diye yazdı.

Seni seviyorum ve seni her gün özleyeceğim. Yükseklerde uç kardeşim, cennetteki en muhteşem melek olduğunu biliyorum!

Billy, Facebook sayfasında arkadaşlarından ve ailelerden, takdirle anmak için anılarını paylaşmalarını istemeden önce ikiz kız kardeşini “rock yıldızı” ve “güzellik kraliçesi” diye tanımladı.

Playboy dergisinde yer alan eski modellerin de aralarında bulunduğu diğerleriyse, Mattingly’nin ölümüyle ilgili sosyal medyadan başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

Carrie Stevens, “Yıkıldım. Arkadaşım #ashleymattignly hayatına son verdi. Eğer baş etmekte güçlük çekiyorsanız lütfen yardım için iletişime geçin. Sadece 33 yaşındaydı. Huzur içinde yat #playmatesister” diye tweet attı.

 

 

Playboy modeli Tiffany Toth, Mattingly’nin bir fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

Huzur içinde yat @AshleyMattingly. Bu tip konular söz konusu olduğunda sözcüklerle aram iyi değildir fakat çok üzgünüm.

.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU