BTS'in hafta sonu düzenlediği sanal turneye 50 milyon kişi katıldı

K-pop grubu 2015'ten bu yana verdikleri konserlerden saatler süren görüntüler yayımladı

50 milyondan fazla hayran hafta sonu BTS'in sanal konser turnesini izledi.

K-pop süper grubu, ARMY'ler olarak da bilinen hayranlarını koronavirüs tecridi sırasında YouTube kanallarından 18 ve 19 Nisan'da yayımladıkları saatler süren görüntülerle eğlendirdi.

Bang Bang Con adlı etkinlik, konser kayıtları ve sanal hayran buluşmalarından oluşuyordu. Hafta sonu boyunca 50,5 milyon kişi, gösterinin zirvesinde 2,24 milyon izleyici etkinliğe katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Etkinlik yedilinin Kovid-19 salgını sebebiyle yaklaşan dünya turnelerinin Güney Kore ayağını iptal etmek zorunda kalmasının ardından gerçekleşti.

Grubun 11, 12, 18 ve 19 Nisan tarihlerinde Olimpiyat Stadyumu'nda sahne alması beklenirken iptal haberleri Big Hit Entertainment adlı eğlence şirketi tarafından paylaşıldı.

Şirket “Map of the Soul Turnesi'nin Planları: Turnenin Seul ayağı bir dizi küresel prodüksiyon şirketini ve uluslararası uzmanlardan oluşan büyük bir personel ekibin katılımını içeriyordu. 200 binden fazla kişininse konserlere gelmesi bekleniyordu" diye yazdı.

Fakat mevcut küresel koronavirüs (Kovid-19) salgını nisandaki konser tarihlerinde salgının boyutlarını tahmin etmeyi imkansız kılıyor. Aynı zamanda konser personeli ve ekipmanının sınır ötesi hareketiyle ilgili belirsizlikler de artıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU