Koronavirüs tecridinde sıkılanlar için 51 bin 300 parçalı “dünyanın en büyük yapbozu” satışa çıktı

Yapbozun fiyatı 400 dolardan fazla

(Unsplash)

Koronavirüs pandemisi sırasında karantinadayken izleyeceğiniz Netflix dizileri tükendiyse ve zaman geçirmek için bir şeye ihtiyacınız varsa, Kodak “dünyanın en büyük yapbozu” ile bir çözüm sunuyor.

Tamamlandığında 27 “dünya harikasını” gösteren söz konusu yapboz, 51 bin 300 parçadan oluşuyor ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilen görüntüler içeriyor.

Fotoğraf makinesi şirketinin internet sitesinde devasa yapbozun açıklama kısmında, “Kodak mirasını ve güzel fotoğrafçılığı kutluyoruz" ifadeleri yer alıyor.

Her bir fotoğraf önce profesyonel bir fotoğrafçı tarafından çekildi, dijital ortamda geliştirildi ve yüksek kalitede basıldı. Her bir parçada kaliteyi göreceksiniz.

Açıklamaya göre, yapboz Çin Seddi, Kolezyum, Özgürlük Heykeli ve New York şehir siluetiyle Tac Mahal gibi dünya harikalarını içeriyor.

Süreci biraz daha az göz korkutucu kılmak adına yapboz 27 pakete ayrılmış halde geliyor, daha sonra da “tek devasa yapbozu” oluşturmak için birbirine bağlanıyor.
 

puzzle.jpg
Dünyanın en büyük yapbozunu Kodak’tan satın alabilirsiniz (Amazon)


Şirket, “Satışta olan dünyanın en büyük yapbozlarından birini tamamladığını bilerek ne kadar harika bir başarı elde edeceksin” ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte, mücadeleye hazır olanlar yapbozu yapacakları alanı da düşünmek zorundalar çünkü yapboz bittiğinde 8,7 metreye 1,9 metre boyutuna ulaşıyor.

Dikkate alınması gereken başka bir faktör de fiyat. Yapbozun fiyatı Amazon’da 409,99 dolarken (yaklaşık 2 bin 800 TL), Kodak’ın internet sitesi 599,99 dolar (yaklaşık 4 bin 140 TL) perakende satış fiyatı öneriyor.

Büyük hacmi ve fiyatına rağmen yapboza rağbet yüksek görünüyor çünkü yapbozun 3,5 yıldız puana sahip olduğu Amazon’da stokta sadece 16 adet kalmış durumda.

Yorumda bulunanlardan biri, “Beni oyalıyor" diye yazdı.

Dünyanın en büyük yapbozu sosyal medyada da insanların ilgisini çekti, bazıları etkinliği satın almak için kararlı olduklarını ifade etti.

Bir kişi şöyle tweet attı:

Şuraya yazıyorum, @Kodak’ın dünyanın en büyük yapbozunun uzun koridorumuz için mükemmel bir seçim olduğuna eşimi bir şekilde ikna edebilirsem, satın alacağım.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU