The Walking Dead yıldızı: Daryl ölürse o binayı yakarım

The Walking Dead oyuncusu Norman Reedus, Daryl ölürse “o binayı ateşe vereceğini” söyledi

Aktör Norman Reedus, The Walking Dead’de Daryl Dixon’ın yakın bir zamanda ölmesini istemiyor gibi görünüyor.

Zombi dram dizisi yayındaki 10. sezonunu sürdürüyor. The Walking Dead’in karakter paleti devasa genişlikte oldu. Dizinin ilk sezonundan beri pek çoğu öldü ama bir kısmı hayatta kaldı. Bunlardan biri Daryl Dixon.

Daryl dizinin en çok sevilen karakterlerin biri haline geldi. Tatar yayı ve genel hal-tavrıyla popüler kültürde kendine bir yer edindi. Andrew Lincoln’ın 9. sezonda diziden ayrılmasıyla büyük paye Reedus’a kaldı ve öyle olmayı sürdürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daryl, hayranların çoğunun “dokunulmaz” addettiği, kolay kolay öldürülmeyeceğine inandığı karakterlerden biri. Şimdiye kadar bu sezi doğru çıktı.

Yine Daryl geçenlerde yayımlanan bölüm Stalker’da ölümle burun buruna geldi. Alpha’yla girilen savaştan ağır yaralı çıktı. Lydia olmasaydı Daryl ekibin son kaybı olabilirdi. Reedus’un Daryl’ın yakın zamanda ölmesini istememesi karakterin hayranlarının yüreğine su serpecektir.

Screen Rant'ta yer alan habere göre Norman Reedus geçenlerde Conan O’Brien’ın konuğuydu ve tartışma konusu Daryl Dixon’ın The Walking Dead’deki durumuydu.

Diizideki pek çok oyuncuyu karakterlerinin ölümünden önce ve sonra ağırlamış olan O’Brien’ın, Daryl Dixon’ın bunca yıl hayatta kalmasına dikkat çekmesi üzerine Reedus, “Bu nasıl oldu ben de bilmiyorum” diye cevap verdi. O’Brien oyuncuya, yapımcılar onu yanına çağırsa ve bir sonraki bölümün son bölümü olacağını söylese nasıl hissedeceğini sordu. Reedus’un cevabı basitti:

O binayı ateşe veririm.

The Walking Dead, Daryl Dixon’ı kaybedecek olursa reytingler ciddi bir darbe alır. Dizi Andrew Lincoln’ı kaybetti, Danai Gurira da bu sezon ayrılıyor.

Daryl da gidecek olursa dizinin ilk sezonundan kalan tek karakter Carol olur. Daryl Dixon’ın dizinin sonuna kadar hayatta kalması mümkün görünüyor ama ne olacağını zaman gösterecek. Daryl şu anda Hilltop’un Alpha’nın saldırısından sonra yaralarını sarmasına yardım ediyor.

The Walking Dead’in geleceği adına çok sayıda değişken var. Şimdinin başlıca çatışması Whisperer’larla savaş ama görünüşe göre hikayenin Commonwealth ayağına birtakım tohumlar ekiliyor.

Commonwealth, The Walking Dead çizgi romanındaki son olay örgüsüydü, dolayısıyla dizinin bunun ötesine geçip geçmeyeceği veya o noktada bitip bitmeyeceği bilinmiyor.

Onaylanan bir şey 11. sezonda Maggie’nin döneceği. Umarız geldiğinde Daryl Dixon onu kucaklamak için orada olur.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU