Keira Knightley, Star Wars çekimleri sırasında uyuyakalmış

Aşk Her Yerde'nin yıldızı, George Lucas'ın alay edilen bilim kurgu serisinin devam filminde oynarken 12 yaşındaydı

Keira Knightley, Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike'nin (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace) çekimleri esnasında uyuyakaldığını itiraf etti.

İlk olarak 1999'da gösterime giren ve çokça eleştirilen bilim kurgu serisinin devam filminde Knightley, Naboo gezegeninin Kraliçesi Padmé Amidala'nın dublörünü canlandırmıştı.

Total Film, filmi çekerken neler yaşadığını sorunca Knightley şu cevabı verdi:

Demek istediğim şu ki 12 yaşındaydım. Hiç hatırlamıyorum... Başımdaki süsün çok ağır olduğunu hatırlıyorum, başımı ağrıtıyordu. Başımdaki süslerden birinin verdiği baş ağrısını gerçekten hatırlıyorum. Ayrıca, çok uzun süre arka planda kaldığımı hatırlıyorum, o kadar uzun ki aslında uyuyakalmıştım.

Knightley sözlerine şöyle devam etti:

Öylece bir sandalyede oturuyordum ve arka plandaydım, ama gözlerimi açık tutamadım. Bunu gerçekten hatırlıyorum. Ama bunun dışında filmle ilgili başka bir şey hatırlamıyorum.

Aşk Her Yerde'nin (Love Actually) yıldızı, filmde oynayan Liam Neeson, Ewan McGregor ve Natalie Portman gibi yüksek profilli pek çok oyuncudan biri.

Knightley, yakında gösterime girecek drama Misbehaviour'da izlenebilecek. Film, 1970'teki Miss World güzellik yarışmasının canlı TV yayını sırasında Kadın Kurtuluş Hareketi'nin eylemlerini anlatıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU