Johnny Depp’in Karayip Korsanları’ndaki rolünü kaybetme nedeni Amber Heard değilmiş

Sebep eski eşin suçlamaları değil, Disney’in seride yeniliğe gitmek istemesiymiş

Johnny Depp ve Amber Heard 2015'te evlenmişti (Reuters)

Johnny Depp’in Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisindeki Jack Sparrow rolünü kaybetmesinin nedeninin eski eşi Amber Heard’la süregelen hukuki mücadele olmadığı iddia edildi.

Depp’in eski eşi Heard, ünlü oyuncuyu kendisine şiddet uygulamakla suçlamış, ikilinin arasındaki hukuki süreç kapsamında ortaya çıkan ses kayıtları şiddet uygulayanın aslında Heard’ın kendisi olduğunu göstermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun üzerine Johnny Depp hayranları Heard’ın Aquaman 2’den çıkarılmasını ve Depp’in Karayip Korsanları serisine dönmesini talep eden imza kampanyaları başlatmıştı.

Disney’in Johnny Depp’in seriye geri gelmesini istediği ve şirket yöneticilerinin oyuncunun dönüşü için gizlice kulis yaptığı yakın zaman önce basına yansıyan haberler arasındaydı.

We Got This Covered’da yer alan habere göre Disney, Johnny Depp’ten suçlamalar nedeniyle vazgeçmedi, şirket aslında seriye yeniden bir canlılık getirmek istiyordu.

Johnny Depp aslında asla resmi olarak Disney’in gelecek Karayip Korsanları filminden çıkarılmadı. Aslında Disney’deki hiçbir kaynaktan Amber Heard’la ilgili suçlamaların Depp’in filmden çıkarılmasına neden olduğuna dair bir açıklama gelmedi. Disney sadece muhtemel bir yeniden çevrim için farklı yönde ilerlemek istiyordu. Suçlamaların Depp’in rolüne mâl olduğuna dair bir doğrulama yok.

Bu durumda Johnny Depp rolünü Heard’ın suçlamaları nedeniyle değil, Disney’in yaratıcı ekibinin kararları doğrultusunda kaybetti.

Johnny Depp’in Karayip Korsanları serisine dönüşü için change.org’da başlatılan kampanya 175 bin imzaya ulaşmış durumda.

Johnny Depp, 2003’teki ilk Karayip Korsanları filmi Siyah İnci’nin Laneti’nden (The Curse of The Black Pearl) bu yana Kaptan Jack Sparrow’u canlandırmıştı.

Oyuncu, 5 kez Jack Sparrow rolüyle beyazperdede yer aldı.

 

Independent Türkçe, We Got this Covered

Derleyen: Sezin Bala

 

DAHA FAZLA HABER OKU