Çıplak Vatandaşlar 12 Mart’ta tiyatroseverlerle buluşuyor

Oyun, 6 işsizin striptizliğe uzanan trajikomik hikayesini anlatıyor

(Zorlu Sahnesi)

TV dizileri ve filmlerle tanınan oyuncu Cansel Elçin’le son günlerde ses getiren Mucize Doktor dizisinde de rol alan oyuncu Reha Özcan’ın Alican Altun’la başrolünü paylaştığı Çıplak Vatandaşlar yoğun istek üzerine tekrar Zorlu PSM Sahnesi’nde sahnelenecek.

“The Full Monty” filminden uyarlanan ve 90’larda geçen, 6 arkadaşın işsizlik sürecinde yaşadıkları ve striptizciliğe kadar uzanan maceralarının sevimli bir komediye dönüştüğü oyun 12 Mart Perşembe Zorlu PSM Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Simon Beaufoy’un yazdığı, dilimize Şükran Yücel’in çevirdiği, The Full Monty’nin tiyatroya uyarlaması Çıplak Vatandaşlar’da Sheffield çelik fabrikasının kapanmasıyla işsiz kalan Gaz ve arkadaşları, geçinebilmek ve ailelerine bakabilmek için hiç düşünmedikleri striptiz dünyasına adım atarlar.

Ancak striptiz nasıl yapılır hiçbir fikirleri yoktur. Üstelik rekabet büyüktür ve bilmedikleri bu yolda başlarına gelmedik kalmaz.

Her yerde karşılaşılan işsizlik sorununu; seyirciye sempatik gelecek karakterlerle ve kendine özgü mizah anlayışıyla anlatan trajikomik oyun, sürprizli finali ile izleyiciyi ters köşe yapıyor.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU