Yeni Batman Robert Pattinson, Batmobile’la ilk kez göründü

Bu, aktörün Pelerinli Süvari kostümüyle ilk tam görünümü

Robert Pattinson’ın Batsuit kostümlü ilk fotoğrafı yayımlandı. Fotoğraflarda ayrıca yeni Batmobil de görülüyor.

Yönetmen Matt Reeves’in Twitter sayfasında paylaştığı fotoğraflarda Gotham şehrinin kasvetli bir versiyonu da yer alıyor.
 


Batman’in aracıysa son filmlerde görülenden epey farklı. Özel yapım bir araç yerine standart bir muscle car’ın (yüksek performanslı otomobil – ed.n.) gelişmiş bir versiyonu kullanılmış. Motoru kaput dışında yer alan, üç fren ışıklı bu araç kuşkusuz filmin kovalamaca sahnelerinde epey işe yarayacak.

Süper kahramanı Pattinson’ın canlandıracağı yeni DC filminde Catwoman rolünde Zoe Kravitz ve kötü adam Riddler rolünde Pual Dano da yer alacak.

Son filmi Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes) övgü alan Reeves, filmin müziğini Michael Giacchino’nun besteleyeceğini açıkladı.

Christian Bale geçen eylülde Pattinson’a “her şeye karşı çıkanları” dinlememesi ve “rolünü kendisinin belirlemesi” tavsiyesinde bulunmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bale, “Bir düşünün, Heath (Ledger), Joker rolü için seçildiğinde herkes protesto etmişti. Performansının kesinlikle ne kadar mükemmel olduğuna bakın. Bu insanlara kulak verme, kendi işini yap. (Pattinson) harika bir aktör ve mükemmel bir seçim” demişti.

Pattinson daha önce yaptığı bir açıklamada, Batman rolünü oynayacağı yönündeki söylentiler ilk çıktığında “öfkelendiğini” belirtmişti.

Britanyalı aktör, resmi açıklamadan iki hafta önce, mayıs ayının ortasında yeni Batman olarak lanse edilmişti.

Variety’ye konuşan Pattinson, “Bu bilgi sızdığında çok öfkelendim. Herkes çok üzgündü. Ekibimdeki herkes panik halindeydi. Bunun her şeyi mahvettiğini düşündüm” diye belirtmişti.

Pattinson, bir sonraki Bruce Wayne karakterini canlandıracağını resmi olarak, Kara Şövalye’nin (The Dark Knight) yönetmeni Christopher Nolan’ın casus gerilimi Tenet setindeki ilk gün öğrenmişti.

Hayranların 25 Haziran 2021’de gösterime girmesi planlanan filmi izlemek için biraz daha beklemesi gerekecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU