Selena Gomez kendi makyaj markasını yaratıyor

Şarkıcı tanıtım videosunda, "Hepimizin kendimizi diğerleriyle kıyaslamayı bırakıp sadece kendi benzersizliğimizi kucaklamaya başlamasını istiyorum" dedi

Selena Gomez daha önce verdiği bir röportajda Justin Bieber'la ilişkisinde "duygusal istismara" maruz kaldığını söyledi (Reuters)

Selena Gomez, kısa süre önce çıkardığı albümü Rare'den sonra kendi kozmetik markasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Şarkıcı salı Instagram hikayesinde “gerçekten heyecan verici ve çok özel” bir şey duyuracağını söyleyerek kendi videolarını paylaştı.

Gomez, kısa süre sonra da sosyal medya platformundan kendi makyaj markası Rare Beauty'nin hazırlık aşamasında olduğunu ve Kuzey Amerika genelinde Sephora mağazalarında bu yaz satışa çıkmasının planlandığını açıkladı.

Gomez, iki yıldır koleksiyon üzerinde çalıştığını ve tanıtım videosunda “nadir olmanın" kendisi için ne anlama geldiğini özetlediğini belirtti.

27 yaşındaki şarkıcı, “Nadir olmak, kendinle barışık olmakla ilgilidir. Mükemmel olmaya çalışmayı bıraktım. Sadece kendim olmak istiyorum” dedi.

Rare Beauty'nin güzellik markasından daha fazlası olabileceğini düşünüyorum. Hepimizin kendimizi diğerleriyle kıyaslamayı bırakıp sadece kendi benzersizliğimizi kucaklamaya başlamasını istiyorum.

Gomez, insanların “fotoğraf, beğeni veya yorumla tanımlanmadığını” belirterek, “Rare Beauty diğer insanların sizi nasıl gördüğüyle ilgili değil, kendinizi nasıl gördüğünüzle ilgili” diye ekledi.

Videoda müzisyen allık, ruj ve makyaj süngerleri gibi çeşitli kozmetik ürünlerini deniyor ve Rare Beauty'nin ürün vermeye başladığına tanık olmaktan görünür biçimde heyecanlandığını göze çarpıyor.

Ağustos 2019'da, Gomez'in “koku, kozmetik, cilt ve saç bakım malzemeleri, sabunlar, nemlendiriciler ve esanslar" dahil olmak üzere güzellikle ilgili çeşitli ürünler için “ Selena Gomez ” markasını almak amacıyla müracaat ettiği aktarılmıştı.

Gomez'in hayranlarının birçoğu, makyaj markasının yakında piyasaya sürüleceği konusundaki heyecanlarını dile getirdi.

Instagram kullanıcılarından biri, “Sel'in makyaj markası çıkardığını duyduğumda, tam anlamıyla mutluluk ve heyecandan çığlık attım. BEKLEYEMİYORUM, ”diye yorum yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir diğeriyse, “Bu yaz tüm paramızın nereye gideceğini biliyorum” dedi.

Gomez, son yıllarda kozmetik dünyasına girmiş ünlülerin geniş listesine katılıyor. Bunlar arasında Rihanna'nın Fenty Beauty'si ve Lady AGaga'nın Haus Laboratories'i yer alıyor.

Yakın zamanda NPR'ye verdiği röportajda Gomez, Justin Bieber'la 7 yıllık ayrıl-barış ilişkisi sırasında “duygusal istismar” “kurbanı” olduğunu söyledi.

Geçmişe dönüp baktığında Bieber'la ilişkisini hayatının en zor zamanlarından biri olarak görüp görmediği sorusuna Gomez, “Kurban zihniyetinde kalmak tehlikeli” diye cevap verdi.

Gomez, “Ve saygısız değilim, belirgin bir istismarın kurbanı olduğumu hissediyorum...” ifadelerini kullandı.

Gomez daha sonra muhabire duygusal istismara maruz kaldığını hissettiğini söyledi.

Gomez, “Hayatımın geri kalanını bununla ilgili konuşarak harcamak istemiyorum ama gerçekten daha önce hissetmediğim kadar güçlü hissettiğimi söyleyebildiğim için de bir o kadar gurur duyuyorum ve bununla mümkün olduğunca zarafetle yürümenin bir yolunu buldum”dedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU