Siber zorbalığa maruz kalan Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama: Hukuki girişimleri başlattım

Bekiroğlu, hukuki girişimleri başlattığını ifade etti

Fotoğraflar: Instagram / aslibekiro

Sosyal medyada kendisine ait olduğu öne sürülen bazı fotoğraflar nedeniyle günlerdir siber zorbalığa maruz bırakılan oyuncu Aslı Bekiroğlu konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Bekiroğlu, “Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım” dedi.

Erkek arkadaşı ve Aslı Bekiroğlu’na ait olduğu öne sürülen bazı fotoğraflar sosyal medyaya paylaşılmıştı.

Siber zorbalığa maruz kalan Bekiroğlu konuya dair Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

Bekiroğlu şunları kaydetti:

Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak birtakım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU