Superman'e ilk bakış: Yıpranmış kostüm dikkat çekti

James Gunn'ın yeni süper kahraman filmi 2025'te gösterime girecek

Superman'in 11 Temmuz 2025'te sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor (DC)

Yeni Superman kostümü resmen görücüye çıktı. Filmin çekimleri devam ederken yazar ve yönetmen James Gunn, Instagram hesabından David Corenswet'in Çelik Adam kostümüyle ilk fotoğrafını paylaştı.


Gunn, paylaşımına "Hazır olun" notunu düşerken filmin vizyon tarihini de ekledi.

Superman'e yıpranmış kostüm

Hayranların fotoğrafta fark edebileceği ilk şey, kostümün epey kirli ve yıpranmış olması. Bu da Superman'in filmde bolca dövüşe karışacağını ve hırpalanacağını gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gunn, Threads'de yaptığı paylaşımındaysa ilk bakış fotoğrafının "Jess Miglio tarafından sette ve tamamen kamera önünde çekildiğini" ekledi.

Corenswet, ilk kez büyük bir Hollywood filminin başrolünü üstleniyor. Sinema yazarları aktörün, Superman'in yıldızı olarak hayatının en büyük fırsatını yakaladığı görüşünü paylaşıyor.

30 yaşındaki aktör en çok Ryan Murphy'nin yarattığı iki Netflix dizisi The Politician ve Hollywood'daki yardımcı rolleriyle tanınıyor. 

Amerikalı aktörün Superman'den önceki en önemli film rolü, Mia Goth'un başrolünü oynadığı ve Ti West'in yönettiği korku filmi Pearl'dü.

Lois Lane rolünde Rachel Brosnahan

Warner Bros ve DC Stüdyoları aylarca süren seçmelerin ardından Lois Lane rolünü The Marvelous Mrs. Maisel'in Emmy ödüllü yıldızı Rachel Brosnahan'a verdi. 

Nicholas Hoult, Superman'in meşhur kötü adamı Lex Luthor rolünü üstlenirken, Gunn'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Skyler Gisondo, Anthony Carrigan, Edi Gathegi, Nathan Fillion ve Isabela Merced de yer alıyor.

James Gunn başlangıçta Superman: Legacy ismiyle vizyona girmesi planlanan filmin adından Legacy kısmının atıldığını açıklamıştı. DC Studios'un eş CEO'su duyuruyu Instagram'dan yaparken aynı zamanda çekimlerin başladığını da teyit etmişti. 

Süper kahraman filmi, Gunn ve eş CEO Peter Safran'ın denetiminde yeniden başlatılan DC Evreni'nin ilk yapımı olacak.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU