Game of Thrones yıldızlarının hayallerindeki alternatif son açıklandı

"Fakat senaristler başka bir tercih yaptı"

 Oyuncu Nikolaj Coster-Waldau, Cersei'nin ikiz kardeşi ve sevgilisi Jamie Lannister karakterine hayat vermişti (HBO)

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Lena Headey, hayat verdiği Cersei Lannister için alternatif bir son düşündüğünü söyledi.

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) adlı eserinden uyarlanan ve ilk olarak 2011'de yayımlanan dizi, 2019'da ekranlara veda etmişti.

Westeros'un Yedi Krallığı'ndaki güç mücadelesini merkezine alan HBO dizisi, 59 Emmy ödülünün de sahibi oldu.

Fakat sevilen dizinin finali, birçok izleyicide hayal kırıklığı yaratmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eleştirilerden biri de Cersei Lannister'ın Arya Stark ya da Daenerys Targaryern'le karşılıklı çatışmak yerine, Jamie Lannister'la molozların altında kalarak hayatını kaybetmesine gelmişti.

The Hollywood Reporter'a konuşan 50 yaşındaki Britanyalı oyuncu Headey'e, Cersei için alternatif bir son düşünüp düşünmediği soruldu.

Arya Stark karakterine hayat veren Maisie Williams'la birlikte konuştukları alternatif bir son fikirleri olduğunu belirten Headey, şunları söyledi:

Maisie ve ben, Arya'nın James'in yüzüyle geri dönerek Cersei'yle hesaplaşmasının hayalini kurmuştuk ama senaristler başka bir tercih yaptı.

Headey, daha önce de verdiği röportajlar sırasında Cersei için daha farklı bir ölüm düşündüğünü sık sık dile getirmişti.

Öte yandan Headey, Martin'in Ateş ve Kan (Blood and Fire) kitabından uyarlanan ve Game of Thrones'ta yaşananlardan 172 yıl öncesini anlatan House of the Dragon dizisini de izlemediğini söyledi.


Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU